#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Geldiği ilk günden beri söylüyorum. Çok kaliteli bir kaleci transfer ettik. Bugün bir kez daha anladım.

Leopar lakabını haketmeye başladı

Tüm soru işaretlerimi sildi, götürdü.. ÖN LİBERO ÖN LİBERO!!!

Mükemmel kaleci 0 bonservis ufff diyorum.Bide 2 hafta önce bu kaleci De Sanctis den kötü diyolardı yaaa hay ben size ne diyeyim.

Geldiğinde sallayanalar vardı leoya..Yok en çok gol yiyen kalecimiş miş miş..İzlemeden sallayanlara bir kapakta leodan geliyor..

embotelladoramadrilenavig.jpg

yediği golde de ben çıkar alır diye bekledim ama çıkmadı neyse böylesine bi maçta inanılmaz güven verdi...

inşallah bozulmaz...

yediği golde de ben çıkar alır diye bekledim ama çıkmadı neyse böylesine bi maçta inanılmaz güven verdi...

inşallah bozulmaz...

Panathinaikos maçında çok sağlam pozisyonlar kurtardı güvenimi boşa çıkarmadı Leo Franco La Ligada Atletico Madrid'de onca sene oynamak her baba yiğidin harcı değil

Leo Latincede Aslan demek... Sana kanım giderek ısınıyor... :) Hep böyle ol Aslan Franco...

Bir türlü güven vermiyordu bana her ne kadar iyi oynasada. Hep bir güvensizlik vardı. Kötü kaleci olduğunu düşündüğümden değil de ne yapacağı belli olmayan bir kaleci oluyor bazen. Ama her geçen gün güvenim artmaya başladı. Çünkü her geçen gün daha güven vererek daha iyi daha azimli daha istekli daha hırslı daha daha... oynuyor. Umarım nazarımız değmez.

Tafo'dan sonra oyuncu kalecimiz oldu.10 sene önceki maçı ısıtıp ısıtıp önümüze koyup bu adam çok önde duruyor diye eleştirdiler.Nasıl futbol yorumcusu bunlar anlamıyorum.

Sahada 10 kişi değil 11 kişi oynamamızı sağlıyor.

Geri
Üst Alt