#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Kötü kaleci, aşırtma yer vs. gibi yorumlar yapan medya, rakip takım taraftarı ve birtakım Galatasaray taraftarına bu akşam gereken mesajı güzel kurtarışlarıyla gönderdi. Bir kaleci kötüyse 10-11 yıl La Liga'da oynayamaz.

Son iki maçta mest etti beni..böyle devam franco çok iyisin.

Harbi Leoyuda yetersiz bulan varsa biz aşmışızdır kendimizi

maçtaki tek hatası, yediğimiz golde çıkmadı, ama oda nazarlık olsun, çünkü bütün maç harikalar yarattı.

Artık defans oyuncuları sadece sıkıştığında vermiyor topu kaleciye, yani çok azına geri pas diyebiliriz, Leo da oyunun içinde paslaşan bir oyuncu gibi, bu anlamda da takıma güven veriyor. Zamanlaması ve refleksleri de harika, kitabından çalışmış bu işi belli, serde de Arjantinlilik olunca artistlik çalımlara bile giriyor:)

Ufuk kaleye Leo ön liberoya :D helal olsun sana LEOpar

Ne çalım attı be adama.. Pazara yolladı yeminle..:D Birde Uğur'a geri pas verdi.. Futbol sahalarında daha önce görmediğim bir pastı.. Kaleci defans adamına geri pas veriyor..:asd: Ama her zaman oyunun içinde.. Şişirmiyor topu.. Daha çok oyunu pasla kurmayı tercih ediyor.. Defansa da güven veriyor.. Sıkışan Leo'ya atıyor topu.. Adam 40 yıllık libero gibi oynuyor.. Yeni Popescu'muzu bulduk galiba..:D

Helal olsun "Lö Franco"..:asd:

Defans oyuncularımız oyunu Leo'nun üstünden kuruyor. Orta sahadan kaleciye geri pas veren kaç takım var. Birgün ara pasla gol attırmasını bekliyorum Baros'a

Gelmeden önce söylenilenleri hatırlıyorum her maç sonu.

3 mactir, Ankara, Besiktas ve Pana tek kelime ile Süper oyniyor. Allah nazardan, kazadan, beladan saklasin.

Kaleci diyince artık içim rahat (:

Karizmasıda kıskandırıyor

Şahsen onun gibi karizmatik olmayı çok isterdim:p

Bir hatalı gol yesin yine neler okuycaz acaba? :)

Total futbol için yaratılmış bir kaleci.Kim diyebilirdi ki en çok korktuğumuz özelliği oyun içinde ki en önemli özelliği olucağını?Bu sayede Beşiktaş maçında 2 Pana maçında 1 top önledi.Böyle devam Leo.

Geri
Üst Alt