#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

yarınki maçta rikaard kaleyi değiştirmez sanırım

Sene başında beleşe süper kaleci aldık yazılıyord,3 maç geçti rezalet kaleci oldu. :)

Diyarbakır maçlarında gol yemez bu karpuzcu. Onun haricinde fısssss

Şu ana kadar hayatımda kalemizi bulan her topun gol olduğunu ilk defa görüyorum.Umarım bu bir şansızlıktır.Yoksa çok zor günler bizi bekleyecek.

Murat Abi sakin olur musun?Bu ne öfke?Haklısın ama çok ağır yazı olmuş.

Haklı ama Murat,ben aslında gol yememizin tek sebebini ileri 4'lüye bağlıyorum,ileride pres yapmıyorlar adamlar yürüyerek ortasahamıza geliyor,orada basan oyuncular Ayhan ve Mustafa Sarp yetmiyor ve defansa biniyor yük,haliylen gol yiyoruz,Linderoth bence bizim gol yeme oranımızı azaltacak sağlam olursa,sonra Leo kral olacak.

Haklı ama Murat,ben aslında gol yememizin tek sebebini ileri 4'lüye bağlıyorum,ileride pres yapmıyorlar adamlar yürüyerek ortasahamıza geliyor,orada basan oyuncular Ayhan ve Mustafa Sarp yetmiyor ve defansa biniyor yük,haliylen gol yiyoruz,Linderoth bence bizim gol yeme oranımızı azaltacak sağlam olursa,sonra Leo kral olacak.

Haklısın ama Trabzon maçında da pozisyon vermeden 3 gol yedik.Ama yine de ortasaha ya bir tane daha dirençli adam şart.

Nesi agır olmus ya anlamadım ben kimseye bişey demedimki harakette etmedim su yorumumu yayınlasana birader herseye edit oh ne güzel

Haklısın ama Trabzon maçında da pozisyon vermeden 3 gol yedik.Ama yine de ortasaha ya bir tane daha dirençli adam şart.

Tabiki bizim yediğimiz goller abuk subuk sezon başından beri organize gol yediğimiz yok şöyle rakip golünde diyemiyorum bir denizli maçı vardı sanırım çok güzel bir orta ve gol,belliydi zaten diyemiyorum çok hatalıyız ama dediğim gibi bu hatalar bir mevkinin suçu değil kalede Leo yok,Leo son koruyucu senin muhafızların engel olamamış 10 kişi,1 kişi mi kurtaracak böyle düşünün.Ki her top yenmezde Leo'nun ağzına kadar gelen rakip oyunculardan bahsediyorum.

Şu ana kadar hayatımda kalemizi bulan her topun gol olduğunu ilk defa görüyorum.Umarım bu bir şansızlıktır.Yoksa çok zor günler bizi bekleyecek.

Atletico gibi çok pozisyon veren genelde maçları iki yönlü(iki takımında atak yaptığı) geçen bir takımdan üstüne az derece şut gelen bir takıma geldiği için konsantrasyon problemi var.Yoksa iyi kalecidir Leo.

Ciddi diyorum Leo stoper Servet kaleye geçse daha az gol yeriz,oyunu öyle güzel kurar ki Leo,topu rakibe vermez atak yemeyiz.

Leo Franco'nun son Fenerbahce macinda iki tane buyuk hatasi oldu. Birisi golle sonuclandi. Bu iki hata disinda gayet iyiydi bugune kadar. Zaten futbolda ne kadar ileride ya da geride oynuyorsan, yaptigin hatalar o kadar cok goze batiyor. Orta sahada topu kaptiran adama bakmiyor kimse, ama Franco'ya niye gol yedin diye kiziyor herkes. Bence Franco'dan cok takim savunmasinda problem var.

Bir maçla adamı mundar ettiniz :o

Leo bu zamana kadar gayet iyi oynamıştır.

O kadar iyi kaleci degil, ama sansiz takim yeni sistemde zorlaniyor.takim savunmasi diye bisey yok, stoperler birbirlerini tamalayamiyorlar.

Geri
Üst Alt