#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

O yüzden yıllarca oynadı bu adam.:)

Yanlış bilmiyorsam İspanya Liginin en fazla maç oynayan yabancı kalecisi çok büyük klüplerdede oynamış defansımızda çok formda değil kabul fakat koskoca Galatasaray kalecisi 12 maçta 16 gol yememeli.

Yanlış bilmiyorsam İspanya Liginin en fazla maç oynayan yabancı kalecisi çok büyük klüplerdede oynamış defansımızda çok formda değil kabul fakat koskoca Galatasaray kalecisi 12 maçta 16 gol yememeli.

3 mac køtu gitti og 3 macta zaten 9 gol yedik. Ankaragucu FB ve Trabzon.

o 3'unu saymassak 7 gol 9 macta fena bir istatistik degil yani. O 3 mac bizim istatistikleri alt ust etti.

Ama gøreceksiniz, Sezon sonunda 30'dan fazla gol girmez bize. (INSALLAH)

3 mac køtu gitti og 3 macta zaten 9 gol yedik. Ankaragucu FB ve Trabzon.

o 3'unu saymassak 7 gol 9 macta fena bir istatistik degil yani. O 3 mac bizim istatistikleri alt ust etti.

Ama gøreceksiniz, Sezon sonunda 30'dan fazla gol girmez bize. (INSALLAH)

Şampiyon olmak istiyorsak 30 gol fazla hem ben Franco kötü kaleci demiyorum fakat cumartesi Hakan Arıkan'ı gördük adam tek başına maç aldı veya Volkan Kayseri maçını tek başına kurtardı her yediği golde savunma hatası var demek saçma

Ne Hakan Arıkan iyi kalecidir,tek maç iyi diye.Ne de Leo Franco Hakan'dan kötü denebilir.Ama baktığımız zaman Leo FRANCO'dA Taffarel,Simovic,Mondragon gibi efsane olmus kalecilerde ki zekayı göremiyorum ben.Tamam anladık topu oyuna sokusu elle çok iyi ama ayak pası uzun toplarda kötü,bu nasıl özgüvendir ki 1 kere sana raki cezayı kesememis Fener maçonda yine aynı yere 3 tane rakibin bulunduğu ve içlerinden birinin Alex olduğu yere topu atıyorsun 2.kere.Tafo da Mondragon da hata yapıyordu.Ama Leo Franco'nun iyi bir kaleci olduğunu söylemek için her maç en azından ayağına top her geldiğinde yine ne olacak dememiz lazım.Adamı Fm tabiriyle oylasam

Özgüven:100

Refleks:80

Ama oyun Zekası:50 çıkar.Yani bir kaleci'nin komple olması için oyunu iyi okuyıp kurması lazım.Julio Cesar gibi.Van Der Saar gibi.Buffon gibi.Sakatlanmadan önceki Petr Cech gibi.

Umut sayesind eyıldız oldu hakan.Elin gavuru ne yapıyor yoksa hakanı 8-0.. :asd:

Kendini tanıtmalısın Leo,seni iyi biliyoruz ama bazı kesimler seni anlayamamış,senin önde oluşunu eleştiriyorlar,ama anlamıyorlar ki defans öyle çok boşluk veriyordu ki,ani bir topta hemen çıkıp müdehale edeceğini.Son maçlarda çıkmadığını akıllandığını düşünüyorlar,gene yanılıyorlar,sağlam bir defans kurgusuyla ileri çıkıp risk almadığını gene anlamıyorlar,5000 kere geri pası yapan defans oyuncuların yüzünden bir topu kötü attın ve gol oldu,o topun geldiği rakip oyuncu nasıl oyuncuları geçiyor penaltı alıyor,bunuda araştırmak gerek,degajman yapmaman Rijkaard'ın bir talimatı,yerden oyunu sen kuruyorsun,gerekmedikçe uzun vurmuyorsun,hangi kaleci böyle yaptı arkadaşlar,Morgan'ı severdim ama ne zeka vardı ne birşey,kendini yırttıp degaj yapınca top orta sahaya gelmiyordu kontra yiyorduk.Biraz daha anlayışlı olun şu adama.

Yalnız Leo iyiki futbolcu olmuş.Eğer dansçı olsaydı aç kalırdı.:asd:

vay 62 sayfa olmus, Leo tartismasi var gibisine, gereksiz bir tartisma bence, hatali gol yedi diye hatirlamiyorum, tek eksigi ise maci kurtaran kurtarislari henuz gormek.

boyle devlesip bugun bana gol atamiyacaksiniz hissini henuz tattirmadi bize...

iyi kaleci bence, ve bedavaya alindi dogru hatirliyorsam..

Elano'ya da yapılsaydı keşke,herhalde milli takımda olduğu için yapılmadı,ona samimiyet katardı reklam :D

hayrettinden beri gördüğüm en kötü kaleci, tamam anladık pek numaran yok ama o boyla yan top zafiyeti, cizgi kalecisi olmak nedir bunu anlamış değilim...

Geri
Üst Alt