#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

7.32 kale. 3 mt yakınında gezinen rakip forvetler.

Ya çok değil bir kere de gollük bir top çıkardığını görüyim. Rüştü çıkartıyor, Volkan çıkartıyor, Hakan çıkartıyor, Ivankov çıkartıyor, Eskişehir'in kalecesi , Ankara'nın kalecisi çıkartıyor bir bizim Leo'dan göremedik.

Ya çok değil bir kere de gollük bir top çıkardığını görüyim. Rüştü çıkartıyor, Volkan çıkartıyor, Hakan çıkartıyor, Ivankov çıkartıyor, Eskişehir'in kalecesi , Ankara'nın kalecisi çıkartıyor bir bizim Leo'dan göremedik.

Ben her maç araya atılan toplarda atağı başlamadan bitridiğini görüyorum. Bunları yapıyormu o saydığın kaleciler?

Doğru Volkan denemişti Shalke maçında.

YouTube - Volkan Demirel Fenerbahce - Schalke 04

https://www.youtube.com/watch?v=mzaHYhKQ8d4

Yeni çıktı;

https://www.youtube.com/watch?v=GvVkojC0vyM&feature=player_embedded#at=19

Mesela dünkü maçta karşı karşıya pozisyonu çıkartan Leo değildi(!).

Lig Tv de Eset Antivirüs yazılımının sunduğu Geçen Haftanın Kurtarışları diye bir video gösteriyorlar.

Bizim kaleci (!) Leo acaba hiç çıktı mı o video da ? Gördünüz mü ?

Yada merak ediyorum bu adam hiç çıkacak mı o video'ya ?

Yav kardeşim herşey top çıkarmak mı?Valdes her maç top mu çıkartıyor?Leo gibi tekniği yüksek,topu oyuna iyi sokan adam zor buluruz.

Yav kardeşim herşey top çıkarmak mı?Valdes her maç top mu çıkartıyor?Leo gibi tekniği yüksek,topu oyuna iyi sokan adam zor buluruz.

Leo konusunda haklısın Valdes çok mu top çıkartıyor demişsin Valdes vasat bir kalecidir hatta kötü bir kalecidir benim gözümde

Yıllardır Barca niye kaleci almıyor anlamıyorum

Volkan nasıl her an inanılmaz bir hata yapabilirse Valdesde yapabilir

Topa vuramaz , elinden kaçırır Bugun El Clasicoda Barca´yı yakabilir bile

Leo konusunda haklısın Valdes çok mu top çıkartıyor demişsin Valdes vasat bir kalecidir hatta kötü bir kalecidir benim gözümde

1.olarak topu oyuna iyi sokan kaleci dünyada sayılı.O yüzden çabuk harcamazlar.

2.olarak genel anlamda Barca altyapıdan yetişmiş bir oyuncuyu bu kadar kolay harcamaz.

3.olarak Ronaldo ve Kaka'nın bireysel yetenekleriyla getirip şut attığı pozisyonlar dışında Madrid Valdes'i zorlamaz.

Ne kadar üstüne gittiniz şu adamın, gören de diyecek ki herşey mükemmel de kalecinin hatalarından kaybediyoruz her maçı...

Vasat kaleci olduğuna hemfikirim.

Katalan kontenjanından yararlanıyor usta. Bizdeki Sabri'nin durumu da benzer aslında. Eğer altyapıdan gelmiş olmasaydı Sabri geçtiğimiz sezonlarda çoktan gönderilmişti.

Soyle karsi karsiyalarda canavar gibi bir kaleci bulamadik malesef yillardir. Orkun iyiydi sanki.

Manisa maçında yüksek top tekniği ve topu oyuna sokma becerisini sergiledi. :o

Aykut-Ufuk-Orkun en az Leo Franco kadar oynar, oynadı. 2007-2008de Orkun ve Aykut ile şampiyon olduk. Eğer yabancı kaleci gelecekse üst düzey bir kaleci gelmeli. (Taffarel, Simoviç, Mondragon)

Baska bir forumda La Liga erbabi birine Leo'yu sordugumda bana "dodgy" demisti, yani tartisilir ve guvenilmez anlaminda. Oyle aman aman hatalari olmadi ama cikarabilecegi goller var, ozellikle son 5-6 macta.

leo franco hayrettin sonrası kaleye gecen en kötü adamdır vede kovadır.. o boyla yan top sıfır tamamen cizgi kalecisidir ,cizgi kalecisinin en azından reflekseleri, karşıdan gelen toplarda kurtarışları olur , bizim mubarekde o bile yokdur ... leo franco transferini yapan yöneticinin bu zatın 3 yıllık sözleşme parasını cebinden ödeyerek devre arasında göndermesi şarttır ,, bu kadar kötü bu kadar bile bile yanlış transfer nasıl yapılır anlamak mümkün değildir daha kötüsü böyle kötü transfer yapan adamlardan ileride nasıl iyi transferler beklenir bu ap ayrı bir muammadır...

Geri
Üst Alt