#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Ben çok fazla eleştirilmesine karşıyım gol yeniyor tamam ama Franco ne yapsın önünde topa vurmayı bile bilmeyen 2 tane kalas 10 dk dönemeyen 5 dk defanstan topu çıkaramayan her defans arkasına atılan topun geçtiği 2 oyuncu olunca.Sonuç Franco ya patlıyor.

leo franco hayrettin sonrası kaleye gecen en kötü adamdır vede kovadır.. o boyla yan top sıfır tamamen cizgi kalecisidir ,cizgi kalecisinin en azından reflekseleri, karşıdan gelen toplarda kurtarışları olur , bizim mubarekde o bile yokdur ... leo franco transferini yapan yöneticinin bu zatın 3 yıllık sözleşme parasını cebinden ödeyerek devre arasında göndermesi şarttır ,, bu kadar kötü bu kadar bile bile yanlış transfer nasıl yapılır anlamak mümkün değildir daha kötüsü böyle kötü transfer yapan adamlardan ileride nasıl iyi transferler beklenir bu ap ayrı bir muammadır...

Şu söylediğine kendin inanıyor musun? Leo Franco'nun çizgi kaleciliğiyle ne alakası var. Çok güldürdün bu yorumunla beni :)

leo franco hayrettin sonrası kaleye gecen en kötü adamdır vede kovadır.. o boyla yan top sıfır tamamen cizgi kalecisidir ,cizgi kalecisinin en azından reflekseleri, karşıdan gelen toplarda kurtarışları olur , bizim mubarekde o bile yokdur ... leo franco transferini yapan yöneticinin bu zatın 3 yıllık sözleşme parasını cebinden ödeyerek devre arasında göndermesi şarttır ,, bu kadar kötü bu kadar bile bile yanlış transfer nasıl yapılır anlamak mümkün değildir daha kötüsü böyle kötü transfer yapan adamlardan ileride nasıl iyi transferler beklenir bu ap ayrı bir muammadır...

Tabi tabi.Franco'ya çizgi kalecisi diyenlerde var aramızda

ben leo yu begeniyorum yedigi gollerde bariz leo hatasi yok bana gore

Takım olarak defansı iyi yapamıyoruz her an bi tehlike oluyor en üzüldüğüm nokta burada en suçsuz adama laf atılmasıdır.

Leo'nun hiç bir suçu yok kesinlikle. Ayrıca bırakın artık gol yiyince hep "bi kere bana maçı kurtardığı pozisyonu söyleyin hep yiyor" demeyi. Güzel pozisyonlar çıkarıncada "süper kaleci" demeyi.

Leo kaliteli bir kalecidir. Bizim defansif anlayışımız yani takım defansı pek iyi değil bu durumda Leo ne yapsın Allah aşkına ?

Hatta Leo kaleci maleci değildir. Torpille falan buralara gelmiştir, asıl mesleği karpuzculuktur oradan yetişmiştir.

Hiç kimsenin Galatasaray kalecisine "kova" deme hakkı yoktur.. Volkanın dün yediği birinci golden sonra ben daha çok sevdim Leoyu..

Yahu sinirlenmeyin boşuna Batuhanın her mesajı böyle

transfer topiclerinden hatırlayın kendisini :D

Hayat ne tuhaf gemiler falan..

Leo Franco ülkemizde neden yerli kaleci yetişmediğinin canlı kanıtıdır... Ülkenin en kalbur üstü takımı ilk 11'inde bu derece vasat bir kaleciye yer verirse kaleci filan yetişmez...

Ne Aykut, ne de Ufuk'tan daha iyi bir kaleci değil... Dolar israfı...

gerçekten leo yu gözü kapalı güvenemiyoruz bir kalecide degaj hiçmi olmaz ya ileri atamıyor topu top bizim yarı sağamıza geçemiyor. Bursanın üst direkten döndüğü toptada ileri topu rakibe gitti haftanın en güzel golünü attırıyodu adama.

İlk defa adam gibi bir maç çıkardı gol yemedi. Helal olsun. Hep böyle olması dileği ile.

Çok başarılıydı bence.Çizgi kalecisi diyenler iyi izlemiştir umarım.

gerçekten leo yu gözü kapalı güvenemiyoruz bir kalecide degaj hiçmi olmaz ya ileri atamıyor topu top bizim yarı sağamıza geçemiyor. Bursanın üst direkten döndüğü toptada ileri topu rakibe gitti haftanın en güzel golünü attırıyodu adama.

Ne? Adam gerimeden 60 metre topa vurabiliyor sen ne diyorsun üstad?

İkinci yarı bir topa çıktı adama sırtını döndü az daha gol yiyorduk.

boşa vurmamak için öyle vuruyorki arkadaşına gelsin.. boşa vurmak istese öteki kaleye gönderir topu..

Adam topun takımda kalması icin devamlı arkadaslarına pas atmak istiyor oda bilir topu servet gibi taca vurmasını

Geri
Üst Alt