#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

İşte arkadaşlar herkes Leo diyor ama düşünün evinizin camı açık hırsız girer,bir kere 3.kattan düşer ama uyanık hırsız oradan girer,ben iyi forvetlerle kötü forvetleri böyle tanımlıyorum kendimce,eğer biz camı kapatabilirsek ve alarm takabilirsek o eve yanaşamazlar,iyi bir stoper şart diyorum ve sağlam bir defans kurgusunda Leo'nun gol yeme oranının çok azalacağını düşünüyorum.

İşte arkadaşlar herkes Leo diyor ama düşünün evinizin camı açık hırsız girer,bir kere 3.kattan düşer ama uyanık hırsız oradan girer,ben iyi forvetlerle kötü forvetleri böyle tanımlıyorum kendimce,eğer biz camı kapatabilirsek ve alarm takabilirsek o eve yanaşamazlar,iyi bir stoper şart diyorum ve sağlam bir defans kurgusunda Leo'nun gol yeme oranının çok azalacağını düşünüyorum.

Abi biri hata yapar diğeri o hatayı kapatır. Bu ikisi bir hata yaptığı zaman kapatabilen çıkmıyor. Leo ile Servet'in yerine iki transfer yapılmalı.

Leo'nun sözleşmesi bitene kadar bizde kalacağını düşünüyorum.

Servet'in yanındaki adam değişmese belki Leo da daha çok güven verir.

Leo oynayacağına Ufuk oynasın, bundan daha kötü oynayamaz zaten.3 top geldi 2'si gol, birinde zıplamadı bile.

Önünde birbirinden bağımsız, kafaları karışık, yetenekleri sınırlı hatta oldukça az 2 stoper, 2 tane bek var. Belki beklere çok suç bulamam atağa katılmalarını ister Rijkaard ama stoperler ve orta saha elemanları yani ön liberolar Leo Franco'nun yediği her golde %75 suçludur.

7.32 kale ve 2 metre önünde gezinen toplar. Leo'nun yediği gollerin %90'ı böyle.

7.32 kale ve 2 metre önünde gezinen toplar. Leo'nun yediği gollerin %90'ı böyle.

Ahtapot değil ya bu adam sekiz kolu yok, Casillas olsa çaresiz kalır yediği gollerde. Zaten kale tek başına kaleciye ait değil ki önündeki defans blogu gezinmek yerine işlevlerini yerine getirseler bu kadar çok gol yemezdi.

Ahtapot değil ya bu adam sekiz kolu yok, Casillas olsa çaresiz kalır yediği gollerde. Zaten kale tek başına kaleciye ait değil ki önündeki defans blogu gezinmek yerine işlevlerini yerine getirseler bu kadar çok gol yemezdi.

Leo'yu alıp Kayseri'ye koyalım. Süleymanu'yu alıp Galatasaray'a koyalım bakalım ne farkedecek.

Sorunun özü bu aslında.

Leo Franco yine mükemmeldi, yediği golleri Dünyanın en iyi kalecisi bile yerdi..

Ayrıca biz kendimizi şanslı hissetmeliyiz ki böyle bir kalecimiz var...

Demeyi öyle çok isterdim ki...!

Bu adam nasıl Arjantin Milli Takımında oynar anlamadım eğer 2. kaleci ise demek ki Arjantin'de hepi topu 3-4 kaleci yetişiyor..

Tamam kaleciden kısa sürede uyum beklenmez ama bu kadar da olmaz ki.. Eğer Leo Franco'nun baktığı o direkten dönen toplar 5'er cm içeriye gitse fark atacaktı Antalya..

Bu kadar isteksiz kaleci mi olur.. 2-3 Hafta ver kaleyi Ufuk'a bak o zaman Franco'yu gör..

Ayrıca bence Leo Franco'dan bundan sonra gittiği takımda Rijkaard'a öfke duyan bir kaleci olacak ligimizden tanıdığımız UEFA'da benim de payım var diye bir kaleci gibi..

İnsaf ya, adam iki golde de 4 rakip oyuncuyla karşı karşıyaydı, ikisinde de hiç kimse marke etmiyordu.

İkisinde de defans bir duran top organizasyonunda ofsayt taktiği yaptı.

Amatör kümede bile duran topta ofsayt taktiği yapılmayacağını bilir herkes, 10 yaşında playstation oynayan çocuk da bilir, herkes bilir. Akıl alır gibi değil kim niye yaptı bunu. Kim yaptıysa şöyle bir silkelensin, kendine gelsin.

Hala Leo diyin siz.

Bu adamın De Sanctis ten ne artısı var hala görmedim ben.

İnsaf ya, adam iki golde de 4 rakip oyuncuyla karşı karşıyaydı, ikisinde de hiç kimse marke etmiyordu.

İkisinde de defans bir duran top organizasyonunda ofsayt taktiği yaptı.

Amatör kümede bile duran topta ofsayt taktiği yapılmayacağını bilir herkes, 10 yaşında playstation oynayan çocuk da bilir, herkes bilir. Akıl alır gibi değil kim niye yaptı bunu. Kim yaptıysa şöyle bir silkelensin, kendine gelsin.

Hala Leo diyin siz.

Ben hiçbir oyuncuyu tek maçta kral yapıp tek maçta nefret beslemedim..

Öyle olsa Aydın benim gözümde Messi, Keita o kırmızıdan sonra istenmeyen adam olurdu..

Geçiniz lütfen Leo Franco hep aynı.. Mücadele yok.. Konsantrasyon yok..

O nefret ettiğim Volkan'ı görünce içim gidiyor nasıl iş bu.. Biraz azim etsin ya.. Ama ne gerek var nasılsa her hafta forma cepte..

Ama yakında görür forma nerde ;)

Geri
Üst Alt