Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 10.982
- 2
- 1.363
Cevap: #25 Leo Franco
Yalnız değilsin
Benim de Servet'e karşı güven sorunum var.
Yalnız değilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de Servet'e karşı güven sorunum var.
İşte arkadaşlar herkes Leo diyor ama düşünün evinizin camı açık hırsız girer,bir kere 3.kattan düşer ama uyanık hırsız oradan girer,ben iyi forvetlerle kötü forvetleri böyle tanımlıyorum kendimce,eğer biz camı kapatabilirsek ve alarm takabilirsek o eve yanaşamazlar,iyi bir stoper şart diyorum ve sağlam bir defans kurgusunda Leo'nun gol yeme oranının çok azalacağını düşünüyorum.
Abi biri hata yapar diğeri o hatayı kapatır. Bu ikisi bir hata yaptığı zaman kapatabilen çıkmıyor. Leo ile Servet'in yerine iki transfer yapılmalı.
Abi biri hata yapar diğeri o hatayı kapatır. Bu ikisi bir hata yaptığı zaman kapatabilen çıkmıyor. Leo ile Servet'in yerine iki transfer yapılmalı.
Leo gönderilirse kale Ufuk´a verilir kanımca
Öncelikle stoper diyorum,kaleci transferi Ocak'ta olmaz zaten.
7.32 kale ve 2 metre önünde gezinen toplar. Leo'nun yediği gollerin %90'ı böyle.
Ahtapot değil ya bu adam sekiz kolu yok, Casillas olsa çaresiz kalır yediği gollerde. Zaten kale tek başına kaleciye ait değil ki önündeki defans blogu gezinmek yerine işlevlerini yerine getirseler bu kadar çok gol yemezdi.
Ahtapot değil ya bu adam sekiz kolu yok, Casillas olsa çaresiz kalır yediği gollerde. Zaten kale tek başına kaleciye ait değil ki önündeki defans blogu gezinmek yerine işlevlerini yerine getirseler bu kadar çok gol yemezdi.
İnsaf ya, adam iki golde de 4 rakip oyuncuyla karşı karşıyaydı, ikisinde de hiç kimse marke etmiyordu.
İkisinde de defans bir duran top organizasyonunda ofsayt taktiği yaptı.
Amatör kümede bile duran topta ofsayt taktiği yapılmayacağını bilir herkes, 10 yaşında playstation oynayan çocuk da bilir, herkes bilir. Akıl alır gibi değil kim niye yaptı bunu. Kim yaptıysa şöyle bir silkelensin, kendine gelsin.
Hala Leo diyin siz.