#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Leo'nun gollerde ne gibi bir hatası vardı ki herkes ona yüklenmiş.

Adamın şanssızlığı böyle bir defansla oynaması.

hiç bir hatası yok, en ufak hatası yok gollerde.

Ayıp bu söylenenler gerçekten.

Hatası 16 haftada 22 gol yemesi olabilir mi?

Duran topta ofsayt taktiği yapacak kadar zeki bir savunması varsa bir kalecinin, kaleciye birşey söyleyemezsin.

Bizde zaten en çok merkez fovetler ve kaleciler tartışılır. Çünkü işin oraya nasıl geldiğini kimse umursamaz, aynen devam.

Gol atamadık, forvet suçlu, gol yedik, kaleci berbat. Aradakiler de çalım yapmazsa berbat. Bitti işte.

Duran topta ofsayt taktiği yapacak kadar zeki bir savunması varsa bir kalecinin, kaleciye birşey söyleyemezsin.

Bizde zaten en çok merkez fovetler ve kaleciler tartışılır. Çünkü işin oraya nasıl geldiğini kimse umursamaz, aynen devam.

Gol atamadık, forvet suçlu, gol yedik, kaleci berbat. Aradakiler de çalım yapmazsa berbat. Bitti işte.

:2_thumbs_up_-_anima

Beyler Casillas bugün kalemizde olsa eldivenlerini atar giderdi sahadan,böyle bir ofsayt taktiğini Bank Asya takımı yapmaz,yapar da bu kadar yüzüne gözüne bulaştırmaz!

Ulan o kadar risk ki yemin ediyorum rus ruleti gibi,6 patların mermisi kafamızda patladı...

duran topta ofsayt taktiği yapacak kadar zeki bir savunması varsa bir kalecinin, kaleciye birşey söyleyemezsin.

Bizde zaten en çok merkez fovetler ve kaleciler tartışılır. çünkü işin oraya nasıl geldiğini kimse umursamaz, aynen devam.

:005:

Yani burada ne demek istedi oyuncular Leo biz s.çtık sen sıvazla,biz herşeyi sana bıraktık!

Hakkatten ya o nasıl bir pozisyondur 5-6 tane Antalyalı bir tane Leo adam ne yapsın

Savunma Leo içinde bizim içinde güven vermiyor tamam ama Leo mesela ilk golde kurtarabilirdi topu bence Zıplasa çıkarabileceği bir toptu ama sinema izler gibi seyretti. Ve bu yediği gol gibi örneklerde var bu sezon

Kaleciliğini tutmam ama bugün oynadığı savunma kadar kötüsünü görmemiştir.

Ofsayt taktiğinin zararları diye seminer yapsak,herhalde bu pozisyondan öğretici birşey olamaz!

Bi tek onla kalsa iyi Ankaragücü maçını hatırlarım ki of of santradan gol yedik var mı böyle bir olay Bu sezon kalede Cassilas Buffon olsaydı ne fayda Allahtan bu maçlarda Ufuk oynamadı yoksa taraftar biletini keserdi Ufukun

Savunma Leo içinde bizim içinde güven vermiyor tamam ama Leo mesela ilk golde kurtarabilirdi topu bence Zıplasa çıkarabileceği bir toptu ama sinema izler gibi seyretti. Ve bu yediği gol gibi örneklerde var bu sezon

Okan yanılıyorsun dostum o anda şok geçirdi Leo,ışıkları söndürdü birileri göremedi bile olayın şokundan noluyor lan bedava para dağıtır gibi gitti herkes,ayrıca o adam o topu kontrol eder iner orta kafa gol oynar hala defans yerine gelmezdi o gol yenecekti bunu bir kafanda anla,bir top çıkardı çok kritikti niye onu konuşmuyoruz,bence mükemmel reflexle çıkardı zaten iyi kaleci kötü gol yer bunu hiç unutma,ben hiç hatırlamıyorum gol geliyorum diye yenen golü hep abuk subuk defans hataları!

Okan yanılıyorsun dostum o anda şok geçirdi Leo,ışıkları söndürdü birileri göremedi bile olayın şokundan noluyor lan bedava para dağıtır gibi gitti herkes,ayrıca o adam o topu kontrol eder iner orta kafa gol oynar hala defans yerine gelmezdi o gol yenecekti bunu bir kafanda anla,bir top çıkardı çok kritikti niye onu konuşmuyoruz,bence mükemmel reflexle çıkardı zaten iyi kaleci kötü gol yer bunu hiç unutma,ben hiç hatırlamıyorum gol geliyorum diye yenen golü hep abuk subuk defans hataları!

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/20206-leo-franco-ve-yanlis-dusunceler.html

Sinan hatırlarsan bu konuyu ben açtım kanka

Leo´ya güveniyorum yerden yere vurulurken savundum

Ama TSL gibi kalıtesiz bir ligde 16 haftada 22 gol bir tuhaf oldum

Defansın bu kadar kötü olması bu korkunç istatistiğe bahane olmamalı

gayet düz bir kaleci hiçbir meziyeti yok,

demek istediğimi gayet basit ifade edeyim adamın hiç köşeye panter gibi uzanıpta çıkardığı bir top göremeyecek miyiz,

zaten türkiye liginde rakipler kalemize kaç defa geliyor ki?

(bu akşam ilk golde yapabilecek bir şeyi yoktu)

De Sanctis kovasını özledim bu adamı görünce.. Napoli'de takip ediyorum hala abuk subuk goller yiyo ama en azından Juveden romadan interden milandan yiyo.. Ufuk inşallah bir gün yerine oynar bunun.. bi daha da vermez zaten kaleyi

Leo Franco'nun önündeki defansla hangi kaleci oynarsa oynasın bu kadar gol yer...

Geri
Üst Alt