#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Leo Franco'yu o kadar iyi anlıyorumki. Bende yıllarca kalecilik yaptım hep iyi kaleciyim diye kötü takımlar halı sahalarına çağırırdı ve çok fazla gol yerdim. Bumu senin kaleciliğin derlerdi. Buda ona benziyor.

Buyrun birde burdan yakın. Özellikle kaleci eleştirilsin diye konulmuş bir haber.

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=65181

Bizim defans ötü ama Leo dünkü maçta takıma hiç güven vermedi. Yabancı kontejanı dolduracak kalite değil. Yabancı alıyoran Simoviç, Tafarel ve Mondragon gibi olsun. Onun için Ufuk'a şans verilsin

İstatistikçi bir arkadaş vardı forumda.Şimdi ona soruyorum Leo Kovanka kaç şutu kurtarmış,kaç tanesini yemiş?Bunu da yazarsa sevinirim.Allah için kardeşim bir maçtada gol yemesin ve maçın oyuncusu olsun.Ama imkansız.Rüştü bile bazen pozisyon kurtarıyor.Hatta M.Utd. maçını aldı tek başına ama bizim kaleciye iyi diyenler hangi özelliğiyle ona iyi diyorlar bi söylesler bizde anlasak.

İstatistikçi bir arkadaş vardı forumda.Şimdi ona soruyorum Leo Kovanka kaç şutu kurtarmış,kaç tanesini yemiş?Bunu da yazarsa sevinirim.Allah için kardeşim bir maçtada gol yemesin ve maçın oyuncusu olsun.Ama imkansız.Rüştü bile bazen pozisyon kurtarıyor.Hatta M.Utd. maçını aldı tek başına ama bizim kaleciye iyi diyenler hangi özelliğiyle ona iyi diyorlar bi söylesler bizde anlasak.

Efsane Şerif iş başında :)

Peki sizin dediğiniz gibi olsun.Leo çok iyi hatta süper bir kaleci.Ama ben öyle desem bile öyle olmadığı gün gibi ortada.

Peki sizin dediğiniz gibi olsun.Leo çok iyi hatta süper bir kaleci.Ama ben öyle desem bile öyle olmadığı gün gibi ortada.

İstikrarlı ideal bir hücum futbolu kalecisi. Abartmaya ve aşağılamaya gerek yok. Düzgün bir savunmamız olsa Leo kolay gol yemez.

Atletico Madrid Leo'yu bize verip yeni Casillas dedikleri kaleciyi aldılar. Hali ortada. Geçen seneden beter oldular. Neden? Çünkü onlarında savunması çok zayıf.

Allah için istatistiklerini merak ediyorum.Kaleyi bulan kaç şutun kaç tanesi gol olmuş kaç tanesini yemiş. Bilen varsa bir söyleyebilir mi?

Allah için istatistiklerini merak ediyorum.Kaleyi bulan kaç şutun kaç tanesi gol olmuş kaç tanesini yemiş. Bilen varsa bir söyleyebilir mi?

7.32 kaleye buffon'u koy. 3 metre önünede topu. Topun başındada bu forumda futbol oynamayı x bir kişi olsun. 10 tane vursan kaçı gol olur? Kaçında kahramanlık yapabilir buffon?

Mesela dün üç şut oldu kaleyi bulan ikisi gol oldu birini kurtardı.Kaleyi bulmayanlarda onun bakışları arasında direğe çarptı.

Öncelikle Rijkaard'ın Leo Franco'yu keseceğini hiç sanmıyorum. Neden diye sorarsanız ;

Leo Franco topu oyuna çok iyi sokuyor, ayrıca yıllık aldığı bir ücret var. Bu kadar yüksek ücret bir alan adamın yedek oturması mantıklı gelmiyor. Bu yüzden Leo Franco kalede olmaya devam edecektir. Ufuk, Aykut gibi kalecileride Türkiye kupası gibi müsabakalarda izleyebiliriz.

Ama yinede Ufuğu bir izleyelim derim.

Öncelikle Rijkaard'ın Leo Franco'yu keseceğini hiç sanmıyorum. Neden diye sorarsanız ;

Leo Franco topu oyuna çok iyi sokuyor, ayrıca yıllık aldığı bir ücret var. Bu kadar yüksek ücret bir alan adamın yedek oturması mantıklı gelmiyor. Bu yüzden Leo Franco kalede olmaya devam edecektir. Ufuk, Aykut gibi kalecileride Türkiye kupası gibi müsabakalarda izleyebiliriz.

Ama yinede Ufuğu bir izleyelim derim.
Rüştü'nün de zamanında Victor Valdes'e oranla çok yüksek bir yıllık ücreti vardı. Rijkaard kötü gördüğü herkes keser ve bu kesme olayında paranın önemi olmaz. Benim umudum var Galatasaray, Leo Franco'dan kurtulacaktır. Ufuk Ceylan veya AYkut'un Türkiye Kupası'nda göstereceği performanslar önemli.

Rüştü'nün de zamanında Victor Valdes'e oranla çok yüksek bir yıllık ücreti vardı. Rijkaard kötü gördüğü herkes keser ve bu kesme olayında paranın önemi olmaz. Benim umudum var Galatasaray, Leo Franco'dan kurtulacaktır. Ufuk Ceylan veya AYkut'un Türkiye Kupası'nda göstereceği performanslar önemli.

Rüştü'yü kesme sebebi de Valdes ve Franco gibi top tekniği olmamasıydı. Rijkaard bu tarz kalecilerden hoşlanıyor. Transferinin sebebide budur. :)

Hiç beğenmiyorum maalesef. Umarım en kısa zamanda Ufuk veya Aykut'a verilir görev.

Karşı karşıya satte 120 km. hızla gelen topu çıkardı adam.

Ama defans duran topta ofsayt taktiği yapıp kendisini iki kere 5'e 1 rakip takım oyuncularıyla bıraktığı için, ikisinde de Leo'nun 2 metre ötesinden marke edilmeden son vuruş yapıldığı için, ikisinde de top direğin dibine gittiği için, birinde zıplayamayacağı kadar yüksekten gittiği için görmez kimse bunları.

Aynı nasıl zamanında Mustafa'nın başarılı oyununu göremedik, nasıl Elano'nun oyun stilini anlayamadık, görmeyiz bu kurtardığı topu Leo'nun, anlamaya çalışmayız 4 metreden saatte 120 km'yle gelen topu bir insanoğlunun refleksleriyle çıkaramayacağını, doğru yer tutması ve çizgiyi terk ederek açıyı daraltması gerektiğini, anlamayız 100%'lük pozisyonu kurtardığını.

Biz sadece 5'e 1 kaldığında kimsenin kurtaramayacağı bir golü nasıl yediğini gördük. O kadar.

Ayrıca maç sonrası gidip defansına sarılmasını, kendisini bu kadar berbat gösteren adamlara moral vermeye çalışmasını da görmeyiz.

Geri
Üst Alt