#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Adama fazla yüklenmeyin derim büyük ihtimal sene sonuna kadar kalemizi koruyacak..

Aykut'un ne kadar başarısız olduğunu çoğu maçta gördük,özellikle Steau Bükreş ve Ziraat Kupası maçlarında.Ufuk'u izlemedim bilemiyorum...

Aklınıza Victor Valdes'i de getirmeyin derim Valdes ile bizim kaleciler arasında uçurum farkı var inanın bana...Zaten Rijkaard Aykut ile Ufuk'u yeterli görse çoktan değiştirirdi

kaleci hayrettin futbola dönmüş francoyu alcaklarına hayrettini alsalardı :D acunun düzenlediği futbol turnuvasında müthiş kalecilik yapmıştı :D

tabiki aslolan takımın başarısı...şu an lig ve avrupada kalede leo olduğuna göre çizgisini yükseltmesini ümit etmek durumundayız...ümit ettiğim gibi değilde korktuğum gibi olursa epey bir hasar bırakmadan diğerlerini göremiycez kalede:(...sene sonu sil baştan...''ufuk a şans verilmeli'',''olmaz tecrübesi yok,yabancı lazım'' vs...hasılı yanlış bir transfer oldu ki büyük bülent de böbürleniyordu ''ben vermiştim leo nun ismini yönetime'' diye...yani FR ''aman leo olsun'' demiş gibi bir durum yok,free olması nedeniyle görüşmeler vardı ve FR da onayladı sadece...benim tercihim bir şekilde ufuk un şans bulup değerlendirmesi ve endişe yerine güven ve umutla maçları seyredebilmemiz olurdu...engin-rüştü,rüştü-volkan örnekleri gibi...bazılarının yeterli bulduğu mevcut performansıyla leo yla tamamlamaktansa ufuk un GS kalecisi olamayacağını anlamış olmayı kar sayarım...ufuk belki leo nun yapmayacağı birkaç hata yapar,ama onun yapamayacağı kurtarışlarla kat kat telafi eder diye düşünüyorum...

Verilmiş sadakan varmış Allah'tan bugün oynamadın :asd:

Verilmiş sadakan varmış Allah'tan bugün oynamadın :asd:

Sorunun Leo'da olduğunu düşünmeye devam edin siz. Ufuk çok daha fazla gol yiyecek Leo'dan ve Ufuk'u da kurban edeceğiz. Neden mi? Çünkü sorunumuz kalecilerimiz değil.

Sorunun Leo'da olduğunu düşünmeye devam edin siz. Ufuk çok daha fazla gol yiyecek Leo'dan ve Ufuk'u da kurban edeceğiz. Neden mi? Çünkü sorunumuz kalecilerimiz değil.

Saldırmaya yer arama!

Sorunun Leo'da olmadığını biliyorum!

Zaten benim için her zaman bu takımın kalecisi Leodur

Saldırmaya yer arama!

Sorunun Leo'da olmadığını biliyorum!

Zaten benim için her zaman bu takımın kalecisi Leodur

+ Kaleciler kalelerinde duran insanlardır sen ceza sahası cizgisinin dibine kadar adamı kacır sonra leo ne bicim kalecisin de ha defans hatalarını gideren kalecilerde vardır

Taffarel Buffon gibi kalecilerde dünyanın en iyi kalecileri olarak gecer mesela Valdes cok iyi kalecimi değil ancak önünde Puyol Pique ikilisi oynuyor

Leonunkinde

Servet Emre Güngör Uğur oynuyor :rolleyes:

Ilk önce affdersiniz, Türkce yazim pek iyi degildir.

Bence Leo Franco cok ii bir kalecidir. Tabi hatasi vardir, ama bi geri bakinca Mondragonu hatirlayinca aslinda nasil ii bi kaleci oldugunu göreceksinizdir. Mondragon bi cok macta sacma harektler yapiyordu, oyuncuya calim atmak istiyordu filan... uzun sutlari iyi tutamiyordu ve hemen öne yumrukluyordu, Leo ama topu akilica topu yana atiyor.

Dün gece de Ufuku iyice gördük. Ufuk Ufuk diye söyleyenler de susar suan. Aykut kaleye diyenler de, zamaninda da kaleden cekilsin diyenler dir cogu, hatirlayin avrupa lig maci...

Dün gece de Ufuku iyice gördük. Ufuk Ufuk diye söyleyenler de susar suan.QUOTE]

dün ufuk'un hangi golde suçu vardı. 1.gol neil'in ayağına çarptı girdi. 2.gol ztn hangi kaleci kurtarır o golü. ayrıca dünkü maçla ufuk'un iyi yada kötü olduğunu anlayamazsın. çünkü dün GS sahada futbol oynamadı ölü gibi dolandılar. hangi oyuncumuz iyidi de ufuk'u dünkü maçtan dolayı yargılayalım. biraz daha şans verilmeli ufuk'a. o zmn nasıl bi kaleci olduğunu anlarız. oda kendini biraz daha geliştirmeli(özellikle topa çıkışları konusunda).

Dün gece de Ufuku iyice gördük. Ufuk Ufuk diye söyleyenler de susar suan.

dün ufuk'un hangi golde suçu vardı. 1.gol neil'in ayağına çarptı girdi. 2.gol ztn hangi kaleci kurtarır o golü. ayrıca dünkü maçla ufuk'un iyi yada kötü olduğunu anlayamazsın. çünkü dün GS sahada futbol oynamadı ölü gibi dolandılar. hangi oyuncumuz iyidi de ufuk'u dünkü maçtan dolayı yargılayalım. biraz daha şans verilmeli ufuk'a. o zmn nasıl bi kaleci olduğunu anlarız. oda kendini biraz daha geliştirmeli(özellikle topa çıkışları konusunda).

Sezon başından beri yenilen gollerde ne Ufuk'un suçu var nede Leo Franco'nun. "Servet-Gökhan milli takım stoperleri", "Çok iyi ikililer", "Dünya çapında defans oyuncuları" zihniyetiyle kendini kandırıp sezona başlarsan bu otomatikman kalecinin performansını düşürür. Sezon başından beri kalede Leo değilde Ufuk olsaydı aynı golleri, hatta daha fazlasını yiyebilirdi. Ama bu durumda yine suçlu Ufuk olmazdı.

Kalecilerimiz defans bloğundaki ciddi sıkıntılar yüzünden gerçek performanslarından çok uzakta. Sadece Neill'in çabası ile olmayacakmış gibi gözüküyor.

Kayserispormaçında leo oynar tahminim

Bi kere de bi maç kurtar be franco bi maç kurtar ben de dişimi kırayım

Geri
Üst Alt