#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

20.haftayı geçtik, avrupa maçlarını oynadık

şöyle suleymanou gibi bir %100lük gol çıkarıp

bize puan kazandırdığı bir maç hatırlayan var mı?

Ben hatırlayamıyorum. Ama De Sanctisin bile bir çok maçta panter kesildiğini hatırlıyorum. Aykut bile yanlış hatırlamıyorsam Buca maçında iki kez karşı karşıya pozisyonda golü kurtarmıştı. Franco bana çok sıradan geliyor. Hiç güven vermiyor. Ama bu saatten sonra Rijkaard onu kesmez. Bundan sonra yapacağımız tek şey iyi oynaması için dua etmek.

Ben hatırlayamıyorum. Ama De Sanctisin bile bir çok maçta panter kesildiğini hatırlıyorum. Aykut bile yanlış hatırlamıyorsam Buca maçında iki kez karşı karşıya pozisyonda golü kurtarmıştı. Franco bana çok sıradan geliyor. Hiç güven vermiyor. Ama bu saatten sonra Rijkaard onu kesmez. Bundan sonra yapacağımız tek şey iyi oynaması için dua etmek.

bak leo yu bende sevmiyorum ama kesinlikle de sanctis den iyi de sanctisin yüzünden finalden olduk geçen sene birde bana göre ligden koptumuz maç yani kayseri maçına son dakikada yediği gol vardı.leo ondan hiç değilse oyuna top sokmada iyi

20.haftayı geçtik, avrupa maçlarını oynadık

şöyle suleymanou gibi bir %100lük gol çıkarıp

bize puan kazandırdığı bir maç hatırlayan var mı?

Ben de çok beğenmiyorum ama iyi oynadığı maçları unutacak değilim ki Lincoln'e bile böyle şey demem yani sevmeme rağmen iyi oynadığı maçların hepsini tek tek sayabilirim, hakkını yemem. Leo'nun da Beşiktaş, Panathinaikos maçlarında performansı çok iyiydi, o maçlarda çok çok önemli kurtarışlar yapmıştı.

Eğer Antalya maçında kalede olsaydı Necati'nin attığı 2. golü yemezdik. Araya atılan toplarda anında bitiyor ve kesiyor atağı diye sayısız mesaj yollamışımdır bu başlığa. Eğer Leo oynamazsa bu konuda zaafımız oluşacak da demiştim. Şom ağızlıymışım ki araya atılan bir topla kaleci ile karşı karşıya kaldı Necati ve attı golünü.

YouTube - leo franco superb

(Bu video iyiki var)

İnşallah Madrid maçı Franco'nun maçı olur.Gol kurtarma açısından tabii:D

Franco'ya geri pas atmaya artık gerek yok Neil var topu çıkaracak.Yoksa kanser olacağız.Mutlaka birini şişliyor istisnasız yani.

Eğer Antalya maçında kalede olsaydı Necati'nin attığı 2. golü yemezdik. Araya atılan toplarda anında bitiyor ve kesiyor atağı diye sayısız mesaj yollamışımdır bu başlığa. Eğer Leo oynamazsa bu konuda zaafımız oluşacak da demiştim. Şom ağızlıymışım ki araya atılan bir topla kaleci ile karşı karşıya kaldı Necati ve attı golünü.

YouTube - leo franco superb

(Bu video iyiki var)

Düzenli olarak koyuyorsun bu videoyu zaten. .

Yok ayağı iyiymiş falan , geçiniz. . Ufuk ' un Aykut ' un ayağı ne kadar iyiyse Leo ' nun ki de o kadar iyi . Görmüyorsunuz heralde ne kadar pas hatası yaptığını . Kaleciliğini tartışmıyorum bile . İnşallah gönderilir sezon sonunda da Ufuk ' a şans verip yıllar sonra kaleyi bir Türk ' e emanet ederiz .

Düzenli olarak koyuyorsun bu videoyu zaten. .

Yok ayağı iyiymiş falan , geçiniz. . Ufuk ' un Aykut ' un ayağı ne kadar iyiyse Leo ' nun ki de o kadar iyi . Görmüyorsunuz heralde ne kadar pas hatası yaptığını . Kaleciliğini tartışmıyorum bile . İnşallah gönderilir sezon sonunda da Ufuk ' a şans verip yıllar sonra kaleyi bir Türk ' e emanet ederiz .

O iyi denilen ayağı yüzünden derbiyi kaybettik.

Bakalım forlan ve agüero karşısında nasıl bir performans gösterecek. Bize de sanctisi aratır oldu ya helal olsun gerçekten büyüksün Leo Franco. Lig bitti bi numaranı göremedik bari bizi şaşırt biraz olsun bu maçta

:005:

Maçın yıldızıydı. 5 senelik Atletico tecrübesini bu maçta konuşturdu. Biraz obje bakın yahu. Helal Leo...

Maçı seyretmedim ama iyi olduğunu söylüyorlar.Tebrik edriz Franco:)

Golde kesinlikle hatası var. Sonrasında iyiydi. Umarım basit goller yemeden bu kurtarışlarına devam eder.

Leo rakip forvetleri iyi tanıyordu, bu yüzden topu nereye vuracaklarınıda iyi kestirdi.

Sezar'ın hakkı Sezara beyler.

Golde hatası yoktu. O golü çıkartacak ya 3 ya 4 kaleci vardır dünyada.

Geri
Üst Alt