Boracan Başer
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2009
- 4.823
- 1
- 1.308
Cevap: #25 Leo Franco
Bu arkadaşa one way ticket vermemiz lazım ispanyaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hatırlayamıyorum. Ama De Sanctisin bile bir çok maçta panter kesildiğini hatırlıyorum. Aykut bile yanlış hatırlamıyorsam Buca maçında iki kez karşı karşıya pozisyonda golü kurtarmıştı. Franco bana çok sıradan geliyor. Hiç güven vermiyor. Ama bu saatten sonra Rijkaard onu kesmez. Bundan sonra yapacağımız tek şey iyi oynaması için dua etmek.
20.haftayı geçtik, avrupa maçlarını oynadık
şöyle suleymanou gibi bir %100lük gol çıkarıp
bize puan kazandırdığı bir maç hatırlayan var mı?
Eğer Antalya maçında kalede olsaydı Necati'nin attığı 2. golü yemezdik. Araya atılan toplarda anında bitiyor ve kesiyor atağı diye sayısız mesaj yollamışımdır bu başlığa. Eğer Leo oynamazsa bu konuda zaafımız oluşacak da demiştim. Şom ağızlıymışım ki araya atılan bir topla kaleci ile karşı karşıya kaldı Necati ve attı golünü.
YouTube - leo franco superb
(Bu video iyiki var)
Düzenli olarak koyuyorsun bu videoyu zaten. .
Yok ayağı iyiymiş falan , geçiniz. . Ufuk ' un Aykut ' un ayağı ne kadar iyiyse Leo ' nun ki de o kadar iyi . Görmüyorsunuz heralde ne kadar pas hatası yaptığını . Kaleciliğini tartışmıyorum bile . İnşallah gönderilir sezon sonunda da Ufuk ' a şans verip yıllar sonra kaleyi bir Türk ' e emanet ederiz .