#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Herkes iyiydi dediğine göre iyidir, ben izleyemedim maçı.

hep böyle ol franco.

hep böyle ol ciğerimizi ye:)

Bundan önceki yorumlarda yerden yere vurulan leo bu maçta gösterdi kalitesini . Umarım kaliteni kalan maçlardada gösterirsin ...

çeşitli yerlerde leo'nun maçı satacağını söyleyen galatasaraylılar vardı , utanmışlardır belkide kim bilir :o

Golde hatası yok diyen inandırıcı değildir. Gol hariç iyi maç çıkardı, inşallah bu tip goller yemeden her maçını böyle oynar diyelim.

Hatasızdı, golde yapacağı hiç birşey yoktu çünkü top havadan gitti öyle bir süzüldü ki süper falso aldı onu çıkaramazdı. Bunun dışında çok iyi toplar kurtardı, kısacası hatasızdı. Tebrikler Leo. Böyle oyna canımızı ye !

Golde hatası var diyenler gidip shaolin futbol ligini izlesin.. :allaalla6vr:

İlk yarı biraz bocaladı ama kritik pozisyonlarda iyi yer tuttu.

Golde hatası yoktu. Çok acımasız eleştiren arkadaşların bir tebriğini beklerim Leoya.

Golde hatası nasıl yok anlamadım adamlar ceza sahası dibinden serbest vuruş kullanıyorlar 2 kişilik baraj kurduruyor, üstüne üstlük utanmasa gidip direk dibinde bekleyecek.

serbest vuruşlara direğe o kadar yapıştı ki auta çıkacak sandım adam gibi köşeye gönderseler iki tane daha frikikten yerdi. ahım şahım kalecilik de yapmadı bence abartmayın yaptığı kurtarışlar zaten gol olsa olay olan tarzdandı

İsteyince oluyormuş.Hep böyle oyna,başımızın üstünde yerin var.

Beşiktaş ile beraber en iyi maçıydı. Agüero'nun 2 topunda da açıyı müthiş kapattı golü önledi, diğer topları da sektirmedi. Barajı 2 kişilik yaptırması hataydı bence o ayrı.

Bu kaleci için yabancı kontejanı doldurulmaya değmez

asla aykut ve ufuktan iyi değil

takımdan gönderilmesi gereken ilk oyuncu

Bu maçta bu adama laf edenlere yuhhhh demekten başka denecek birşey yok.YUHHHHH....

Golde bizi kanser etti ama sonrasinda iyiydi.

Geri
Üst Alt