#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

aylar önce ''leo fiyasko'' dediğimde anasına sövmüşüm gibi savunma-saldırıya geçenler uğramaz oldu topiğe!...o zamandan beri hala ''vay be ne kurtarış!'' dediğimiz olmadı,en kritik maçtada sezonu sonlandırdı ''sistem kalecisi''...buffon-cech de saçmalıyor ama önceden o kadar kredileri birikmiş oluyor ki kimse üstünde bile durmuyor...volkan dünkü gibi 10 kritik kurtarış yapar,bir maçta yaptığı hatayla FB lisi ,GS lısı etmediğini bırakmaz...kabul etmek lazım ki bu yılki transferlerde isabet oranı düşük kaldı;bir tek keita ile neill var randıman veren,yazık oldu verilen onca paraya,bağlanan umutlara...yönetimi suçlamak için değil,durum tespiti için diyorum bunu,sonuçta her transfer risktir...

mondragon2td3.jpg

aylar önce ''leo fiyasko'' dediğimde anasına sövmüşüm gibi savunma-saldırıya geçenler uğramaz oldu topiğe!...o zamandan beri hala ''vay be ne kurtarış!'' dediğimiz olmadı,en kritik maçtada sezonu sonlandırdı ''sistem kalecisi''...buffon-cech de saçmalıyor ama önceden o kadar kredileri birikmiş oluyor ki kimse üstünde bile durmuyor...volkan dünkü gibi 10 kritik kurtarış yapar,bir maçta yaptığı hatayla FB lisi ,GS lısı etmediğini bırakmaz...kabul etmek lazım ki bu yılki transferlerde isabet oranı düşük kaldı;bir tek keita ile neill var randıman veren,yazık oldu verilen onca paraya,bağlanan umutlara...yönetimi suçlamak için değil,durum tespiti için diyorum bunu,sonuçta her transfer risktir...

Ck dogru tespit franco icin ama yonetim 2 yildir transferlerde isabet orani dusuk. o yuzden yabancilar uzerinden transfer politikasi gerceklestircegimize yerlilere yonelmemiz lazim tekrar

Bence sezon sonuna kadar aykut ve ufuka sans verip en azindan gelecek sezon oncesi deneyim kazanmalarina veya ligi kaldirip kaldiramiycaklarina bakilmali.Artik bu saatten sonra francodan hayir gelmez zaten sezon basindan beri hayir gelmedide.Haa BUYUK TEKNIK DIREKTORLERIMIZ NEESKENS VE RIJAKARD BU FIRSATI VERIR MI TURK KALECILERINE ORASI MALUL

Yani cok korudum, bana göre de cok zor toptu cünkü yere tam zamaninda basti, ama onun tututklarini Ufuk ve Aykut da tutar.

Ozaman gider defansa mi, DMC bölgesine bir adam gibi daha adam aliriz ve is biter.

Kaleci dedigin ayi gibi olacak. Su Herta Berlinin kalecisi, yada bizim eski kalecimiz Mondragon gibi. Durusundan belli edecek kaleci oldugunu. Güven verecek. Defanstaki arkadaslarina yardimci olacak. Neyse, ya uzatmayalim. Mondragon gitti gideli kalecilerden cektigimiz kadar hickimseden cekmedik. Aykut Sampiyonlar liginden etti, Santis Fenerden 4 yedi, sonra gitti Hamburgdan sacma sapan goller yiyerek UEFA dan etti, Leo hem Kadiköyde hem Alisamiyende ki yenilgilerde bas rol oynayarak fenere 6 puan hediye etti.

Cevap: #25 Leonardo Noeren Franco

benim anlamadığım şu futbolu çok iyi bilen tüm suçu defansa atan leo yu tanrı ilan eden futbol dehaları nerde ya?? sezon başından beri bir tane maç gösterin kurtardığı diye sorucam 1-2 tane maç sayacaklar onlar da üzerine gelen topları çıkardığı....fenere karşı galibiyet mi istiyosunuz? üşenmeyin açın türkiye kupası ffinalini 5-1 lik maçı bakın biz mi 5 tane atmışız mondi mi 7-8 tane yüzde binlik top çıkarmış?? her zaman öyle olunmaz tabi ama be allahsız 40 maçın birinde de iyiyi geçtim sıradan bi kaleci ol lan!!! sen keitayı ardayı neili elanoyu bi takıma topluyosun arkalarına franco gibi bi kaleci koyuyosun...transfer fiyaskosudur bu adam...geçen yıl aynı şeyleri de sanctis için demiştim linç edilmiştim çevrede sezon bitmeden yerine adam alındı:D leo gitmeden bu takım her atakta gol yeme tehlikesi yaşayacak hatta atağa gerek yok kaleyi tutması yetecek zira bu yetecek gol olması için...herşeyi geçtim selçuk gibi adamlar şut çekmeyi deneyecek...lütfen git leo lütfen...

benim anlamadığım şu futbolu çok iyi bilen tüm suçu defansa atan leo yu tanrı ilan eden futbol dehaları nerde ya?? sezon başından beri bir tane maç gösterin kurtardığı diye sorucam 1-2 tane maç sayacaklar onlar da üzerine gelen topları çıkardığı....fenere karşı galibiyet mi istiyosunuz? üşenmeyin açın türkiye kupası ffinalini 5-1 lik maçı bakın biz mi 5 tane atmışız mondi mi 7-8 tane yüzde binlik top çıkarmış?? her zaman öyle olunmaz tabi ama be allahsız 40 maçın birinde de iyiyi geçtim sıradan bi kaleci ol lan!!! sen keitayı ardayı neili elanoyu bi takıma topluyosun arkalarına franco gibi bi kaleci koyuyosun...transfer fiyaskosudur bu adam...geçen yıl aynı şeyleri de sanctis için demiştim linç edilmiştim çevrede sezon bitmeden yerine adam alındı:D leo gitmeden bu takım her atakta gol yeme tehlikesi yaşayacak hatta atağa gerek yok kaleyi tutması yetecek zira bu yetecek gol olması için...herşeyi geçtim selçuk gibi adamlar şut çekmeyi deneyecek...lütfen git leo lütfen...

Selcuk kekosundan 40 metreden gol yedi. Daha otesi yok bence.

Ne diyon?

Yabancı sınırlaması olan bir ülkede bu hakkı kalecide kullanmak başlı başına bir hataydı zaten..Seneye Ufuk ile Aykut'a emanet edilir kale boşalan hakkımızlada ortasahaya sorumluluk alabilecek takım sıkıştığında top hakimiyetiyle rahatlatabilecek ve mümkünse m.sarp ve m.topal ile geçen kötü günlerimizi bize unutturabilecek bir ortasaha alınır...

Ufuk olsaydı maç 0-0 biterdi biz bu kaleciyi devre arasında yollamamız lazımdı ve aykut ve ufukla idare ederdik..yönetimin büyük hatasıdır..

Ufuk olsaydı maç 0-0 biterdi biz bu kaleciyi devre arasında yollamamız lazımdı ve aykut ve ufukla idare ederdik..yönetimin büyük hatasıdır..

Ayrica Francoyu gönderseydik ,Jonun yerine Formsuz bir Barosun yerine belki formda bir Nonda girecekti oyuna.

Ama Futbol belkilerin olmadigi bir oyun.

Hata yaparsin,zorlasir,telafisi olmaz.

Seneye ayni hatayi yapmayiz ve Francoyu göndeririz insallah.

Taffarelden sonra kalemizde hızla düşüş yaşıyoruz. Mondi de güzel kaleciydi hırslıydı ama bir taffi gerçeğini kabul etmek lazım. Mondiden sonra orkun+aykut ikilisine döndük. Onların da kalecilikleri adına başarıları ortada. Sonra de sanctis i aldık. Belki bugün italyada deli gibi maçlar çıkartıyor olabilir ama bizde kelimenin tam anlamıyla facia maçlar oynadı. Ve son olarak maç başına 2 den aşağı gol yememe istatistiği ile leo francoyu aldık. Sanırım leo artık dibe vuruşun ramak kaldığı yerdir. Çünkü bu hızla düşüşe geçersek seneye niğdespordan Efsane! hayrettini almamız an meselesi.

Geri
Üst Alt