#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Marcaoda ilk geldiğinde beğenilmemişti bu çocuktan umudum vardı bende üzülüyorum inşallah toparlayacak.

nelssonu ben de henüz beğenmedim

ama forumda marcao ve luyindama da 2 senedir baya gömülüyor

o zaman acaba sorun takımın oyununda olabilir mi diye de sormak lazım sanki

bu 3 adam da bu kadar kötü adamlar değiller

necip bile bu kadar gömülmüyorsa sorun başka yerde demektir

Sorun stoperlerde degil. Necip vida falan bizim stoperler kadar bire bir kalsalar hayata küser, her hafta küfür yerler. Örneğin dortmund macinda göreceğiz.

Sag stoper oynamali. Aslinda bazı dakikalarda kalitesini gösterdi ama defansta oynamak zor. Hele orta saha çabuk geciliyorsa.

Marcaoda ilk geldiğinde beğenilmemişti bu çocuktan umudum vardı bende üzülüyorum inşallah toparlayacak.
Kim beğenmemiş? Daha ilk maçından kumaşını belli etmişti; beğenmeyen azınlığın önemli kısmı zaten hiç kimseyi beğenmeyen, City-PSG filan tutması gereken tipler idi...

Ne güzel anlatmış tam anlatmak istediğim şekilde buna bakıpta hala bu çocuk hatalı diyen futbol konuşmasın gerçekten.

Ne güzel anlatmış tam anlatmak istediğim şekilde buna bakıpta hala bu çocuk hatalı diyen futbol konuşmasın gerçekten.

Luyindama'yı hatalı göstermek için fazla zorlama olmuş o.

Biri suçlanacaksa Berkan ve Cicaldau suçlu en başta.

Sonrasında da Nelsson suçlu, iki adamdan birine gidecekti ve tam ortada kalıyor hatta Nelsson öne kaymalı, Cornelius'a PvA kaymalı normal kademe şartlarında.

İkinci golde de sol stoper olmasına rağmen sağ stoper bölgesinde de iki adam olmasına rağmen o bölgeye girip kendi bölgesini boşaltıyor, oraya da Nwakame kayıyor.

Defans oyuncusu Luyi gibi fiziği olan bir oyuncu degilse bireysel olarak fazla ön plana çıkacak bir şey yapamaz. Bizim savunma takım olarak kötü ve Nelsson çalışan bir savunma sistemi var gibi davranıyor. Nelsson a kizdiginiz pozisyonları inceleyin, çoğunda kendi alanında bile değil; diğer oyuncuların alanlarını savunuyor. Övün ya da gömün ama bu adamdan defansta süpermen olmasını henüz beklemeyin.

Luyindama'yı hatalı göstermek için fazla zorlama olmuş o.

Biri suçlanacaksa Berkan ve Cicaldau suçlu en başta.

Sonrasında da Nelsson suçlu, iki adamdan birine gidecekti ve tam ortada kalıyor hatta Nelsson öne kaymalı, Cornelius'a PvA kaymalı normal kademe şartlarında.

İkinci golde de sol stoper olmasına rağmen sağ stoper bölgesinde de iki adam olmasına rağmen o bölgeye girip kendi bölgesini boşaltıyor, oraya da Nwakame kayıyor.
Zaten luyi tamamen suçlu demiyor adamda. Luyi alanını boşaltıyor tek kalıyor bakesatası takip etmesi gerekenler berkan ve cica zaten.Nellson topa doğru giderken PVA da kademe yapması gerek ama yapmıyor .Burada en az suçlu varsa zaten nellssondur. Herkes yerinde kalsa gol yenmezdi. Ikinci golde de luyinin hatası ile başlıyor zaten topu bir türlü uzaklaştıramıyor ve sağ bek bizim arızalı olduğu için orası bomboş kalıyor orada da keremin yanından çıkıyor kerem takip etmiyor hamsiki yürüyerek geliyor kerem. İki golde de sağ bek en büyük rol zaten. Ama Nellsson hata yapmış gibi gösteriliyor.

1. golde en büyük hata Luyindama'da. Altıpas penaltı noktası arasına orta yapılıyor tek kişi karşılıyor. Nelsson'un burada bir suçu yok. Luyindama korkunç pozisyon hataları yapıyor topu da çok kötü kullanıyor.

1. golde en büyük hata Luyindama'da. Altıpas penaltı noktası arasına orta yapılıyor tek kişi karşılıyor. Nelsson'un burada bir suçu yok. Luyindama korkunç pozisyon hataları yapıyor topu da çok kötü kullanıyor.
Aslında tam olarak öyle değil kademeye girmeye çalışıyor sağ bek boşaltıyor onun kademesine gireyim derken kendi tarafı boş kalıyor nellsson da luyınin kademesine girerken kendi kademesi boş kalıyor pva nellssonun boşaltığı yere girmeyince gol geliyor. Aslında kim suçlu dersek sağ bek ve pva diyebiliriz.

arkadaşlar bir tarafımızı yırtmaya gerek yok.

kasımpaşa maçında da, trabzon maçında da vasat oynadı. yok %99 pas isabetiyle felan oynamış, geçin bunları.

stoper önce savunma yapacak. iki maçta oynadığı oyunu luyindama oynasa BAŞTA BEN OLMAK ÜZERE herifi linç ederdik.

oynadığı bölge takım oyunu ve tecrübe gerektiriyor. daha çok genç. umarım gelişimi devam eder ve verdiğimiz paralara değer.

daha 21 yaşında fakat bu haliyle olmaz..

lider bi stoper olma özelliği var. zaten bu ligde ona sahip olmak büyük lüks, bjk vida'yı kazanınca giren senelik 4.5 milyon bile gözlerine büyümedi. ama tabi doğru yerde oynatılması ve oyununda avantajlı tarafını sergileyebilecek görevler alması gerekli. terim 1-2 yıl önceye kadar hiç yoktan stoperleri doğru şekilde yetiştirme konusunda yetkindi, luyi'yle nelsson'un yerlerini değiştirip 2 topçuya ve takıma da yarayabilecek hamleyi göremiyosa çöpe atılmış başka bi 7 milyon girmiş demektir.

Kuzeyin yeni jenerasyondaki en potansiyelli stoperini aldık. Sakin olun harika topçu, zamanla açılacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt