#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Hoca bu düzenle devam ettikçi Nelsson kendine yer bulamaz, bulunca da hep rezalet performans verir, oynadığımız oyun geriye kaçan geride bekleyen stoplerle komik durumlara sokuyor.

Bundan sonra laf olsun diye süre bulacağı aşikar, ilk fırsatta da satmak isteyeceklerdir, satmak için en "değersiz" zamanı üstelik.

Okan Hoca vazgeçtiği bir oyuncuya kolay kolay yeniden şans tanımıyor Zaha, Seferovic, Angelino, Zaniolo filan yeter ki gitsinler de zararına da gitseler olur gibi bakıyor hep. Şimdi Nelsson 'a yeniden şans tanır mı? Abdülkerim 'de sakatlandıysa buna ihtiyacımız var

Stoper kalmadı 11'e dönecek mecbur. Her zaman yaptığı gibi tripkolizmden sahaya sıçmaz inş

Adamlığına topçuluğuna profesyonelligine hep inandım.
Kıçı kırık alt yapı bebesini sana tercih edenleri,
4 metre geri kalıyor ezberci futbol romantiklerini,
Şikecileri holdingcileri vefasızları ve de namussuzların alayını oturma organı edeceksin.
Değil 4 metre 14 metre dahi geriye kaçsan kademe ve pozisyon sezginin çeyreği yok takımdaki sana tercih edilen muadillerinde.
Büyük topçusun büyük güveniyorum sana.

Yine döndük dolaştık buna kaldık yaw. Davinson'u sola attırıp onu da bozacak. Devreye kadar işkence war

2-3 maç düzenli oynasın şampiyon yapan Nelsson olur yine bence.

King in the North der yolumuza bakarız

az maçında gol hariç hatası yok onda da golün yarısı dedeye yazar kale çizgisi içerisinde elleri olan bir canlıya ben olsam bende bırakırım alsın diye.

Öncelikle teknik heyet bu adamları toplayacak ve kimseye güvenmemleri konusunda uyarıda bulunacak.
Akıllarının bir köşesinde olacak.
Stoperler kalede kaleci yokmuş gibi savunma yapıp topu ceza sahasından uzaklaştıracak, bekler yine aynı şekilde içeride kimse yokmuş gibi topun önüne yatıp ortayı engelleyecek.

Nelsonda özgüven başlamıştı işin özü orta sahaya top taşımıştı 45 oldu mu çıkardık herifi bu maçta da sokmamak ayıp yani kimse kusura bakmasın. Önünde 6 hafta var hala bir şekilde ihtiyacın olacak.

Nelsson sezonun adamı olacak yine belli ki. 3'lü oynadıkça bu adamı rezil ediyoruz. Geçeceğiz el mahkum 4'lüye sonra standarta bağlar işimizi götürürüz. Nelson'u zaten neden küstürmeye çalışıyoruz onu da anlamadım.

Nelsson sezonun adamı olacak yine belli ki. 3'lü oynadıkça bu adamı rezil ediyoruz. Geçeceğiz el mahkum 4'lüye sonra standarta bağlar işimizi götürürüz. Nelson'u zaten neden küstürmeye çalışıyoruz onu da anlamadım.
4lü oynayamıyoruz şu şartlarda. Zaten hoca sağ bek alırsa bil ki 4lüye dönecek. 3lü savunmayı da kötü falan oynadığımız yok taraftarın aksine. 4lü defansda daha fazla pozisyon veriyorduk maçlarda tek fark Muslera form düşük.

En az gol yediğimiz sezonlardaki başstoperimiz. Yani piyasası da vardı bu kadar çabuk silmek içime sinmiyor. Satabilseydik bari adami.

Geri
Üst Alt