#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Yenilen gol sayısı sadece stoper ile mi alakalı oluyormuş. Neler öğreniyoruz şu forumda.
Müthiş bir zeka renkdash güle güle kullan. Tabi ki stoper ile alakalı olmaz ancak ben başkan olsam adı sanı duyulmamış bi stopere hele ki transfer döneminde en 7 milyon euro gibi Türkiye şartlarında fahiş bir para verdiğim oyuncunun takımında ne yaptığına kaç gol yediklerine bi bakarım. İzlediğim maçlarda nelsson olsada olur olmasa da olur gibi oynadı şu ana kadar. Öne çıkan bir özelliği yok. 7 milyonluk değil de bonservissiz alınan bir oyuncu izlenimi verdi.

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Müthiş bir zeka renkdash güle güle kullan. Tabi ki stoper ile alakalı olmaz ancak ben başkan olsam adı sanı duyulmamış bi stopere hele ki transfer döneminde en 7 milyon euro gibi Türkiye şartlarında fahiş bir para verdiğim oyuncunun takımında ne yaptığına kaç gol yediklerine bi bakarım. İzlediğim maçlarda nelsson olsada olur olmasa da olur gibi oynadı şu ana kadar. Öne çıkan bir özelliği yok. 7 milyonluk değil de bonservissiz alınan bir oyuncu izlenimi verdi.

7 milyona alındı da nasıl alındı. 5 senelik taksitle fiyatı mecburen 7 oldu. Bu sezon kendisine 1.4 milyon euro ödendi. Danimarka gibi stoper yuvası bir ülkenin 22 yaşında 200+ maça çıkmış oyuncusu için çok iyi ücret.

ohoho hocam sen çok yanlış bakıyorsun olaya.
Reis normalde bakmam tabi ki bu şekilde ancak transfer döneminde en çok para verdiğimiz oyuncudan da bişeyler yapmasını bekliyor insan.7 milyon euro veriyorsak bir stopere en azından pozisyon almasını bilmeli. Biraz daha hızlı olmalı. Biraz daha agresif olmalı.Şu ana kadar izlediğim Nelsson hiç güven vermiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 139561

Bu herifin geçen sene formasını giydiği kopenhag Danimarka liginde en çok gol yiyen takımlardan biri.Biz buna niye 7 milyon euro verip aldık?

22 maçta 35 gol yemişler.
Geçen sene Luyi-Marcao-Donk stoper oyuncuları ile ligin en az gol yiyen takımıydık.

Senin yaklaşımına göre bizim Donk ile sözleşme uzatıp devam etmemiz gerekirdi nasıl olsa bu oyuncularla ligin en az gol yiyen takımıydık diye.

7 milyona alındı da nasıl alındı. 5 senelik taksitle fiyatı mecburen 7 oldu. Bu sezon kendisine 1.4 milyon euro ödendi. Danimarka gibi stoper yuvası bir ülkenin 22 yaşında 200+ maça çıkmış oyuncusu için çok iyi ücret.
O senin düşüncen renkdaş sonuçta kasadan çıkacak o para er ya da geç. Ben şu ana kadar bu oyuncuda o paraları edecek bi performans göremedim. Tabi ki çıksın prime mangala puyol gibi oynasın demiyoruz ancak farklı işler yapmalı ki bu adamı 15-20 ye satarız demeliyiz.

7 milyon taksitle de olsa fazla peşin olsa da, takımda çok daha ciddi eksikler varken veriyoruz bide rakip elini kolunu sallayarak stoperin yanına geliyor zaten böyle bi durumda değil 7 lik 25 lik stoper olsa ne yazar

Geçen sene Luyi-Marcao-Donk stoper oyuncuları ile ligin en az gol yiyen takımıydık.

Senin yaklaşımına göre bizim Donk ile sözleşme uzatıp devam etmemiz gerekirdi nasıl olsa bu oyuncularla ligin en az gol yiyen takımıydık diye.
Evet luyi-marcao ideal stoper hattı bu takımın hatta ligin en iyi ikilisi olur. Ama kenarda futbolcuların en ufak hatasında ruhunu emen bir teknik ekip olduğu sürece luyindama daha da çok hata yapar. Değerini de öldürür. Luyindama nın yapacakları belli. Adamdan pique yaratmaya çalışan zihniyet esas sorunlu

Marcao-Nelsson-Boey-Pva
Şu dörtlüyü bir arada oynadıktan sonra konuşmak lazım

Evet luyi-marcao ideal stoper hattı bu takımın hatta ligin en iyi ikilisi olur. Ama kenarda futbolcuların en ufak hatasında ruhunu emen bir teknik ekip olduğu sürece luyindama daha da çok hata yapar. Değerini de öldürür. Luyindama nın yapacakları belli. Adamdan pique yaratmaya çalışan zihniyet esas sorunlu
Neden futbol?

Son düzenleme:

he pique he
ayagına top gelip 5 metre önündeki adama vakit kaybetmeden pas verme istemek de mi piqeulik oldu ya da dümdüz önündeki takımdaşına pas veremeyip rakibe yollamak da mı piquelik istenmesinden oluyo boş yapma kula
mental özgüven gerilemesi var ve bunu kapatma konusunda da sıkıntı var belli ama beklentiden mi başka şeyden mi bu kadar net konuşup ahkam kesmen boş show sen showmensin belli zaten avatarından da

Luyindama'dan Pique olmasını bekleyen teknik heyet dahil kimse yok. Sadece yanındaki önünde ki adama düz pas versin, bir defansta Neymarcılık oynayıp çalım tamasın diye bekliyoruz.

Luyindama'dan Pique olmasını bekleyen teknik heyet dahil kimse yok. Sadece yanındaki önünde ki adama düz pas versin, bir defansta Neymarcılık oynayıp çalım tamasın diye bekliyoruz.
Rakipler bizim olmayan pas sistemimizi çözdükleri için Yanındaki veya önündeki adama ani pres yapıyor markajda kalıyorlar markajdan çıkamadıklarında da adam kendi başına bişeyler deniyor.Çünkü uzun top atsa kenarda tepki gösterecek hoca var.

Gayet iyi oyuncu hava toplarında, pozisyon almada iyi biri. Zaten piyasası olan bir oyuncu kendisi. Sol stoperde oynaması ve Luyindama inanılmaz bozuyor oyununu.

Burada yorum yapan bana showmen diyen renktaşlara gereken cevabı marcao-nelsson stoper hattıyla oynayalım o zaman vereceğim.

Luyindama ile oynadığı zaman, defans hattında resmen tek başına mücadele etmek zorunda kalıyor. Marcao'nun dönüşüyle gerçek performansını bulacaktır.

Rakipler bizim olmayan pas sistemimizi çözdükleri için Yanındaki veya önündeki adama ani pres yapıyor markajda kalıyorlar markajdan çıkamadıklarında da adam kendi başına bişeyler deniyor.Çünkü uzun top atsa kenarda tepki gösterecek hoca var.
Alakası yok. Yanında boş olan oyuncu varken kaç kere çalıma girdiğini gördük. Kaptırdığı topta Nleson boş ona geri dönebilirdi yanında yine boş adam vardı ama topu ayağında o kadar geveliyor ki sonrada kaptırıyor.

Kİm Min Jae ile karşılaştıranlar olmuş. Kim Min Jae geçen haftaki maçta ofsaytı bozmuş ve gol yedirmişti. Yine bu haftaki maçta da normalde penaltı yaptırmıştı iyi bir hakem olsaydı. Frankfurt maçında da adamını kaçırmıştı. Bunlar direk aklıma gelenler. Karşılaştırılan kişi de gayet hataları oluyor ki normaldir onlarda yeni bir sistem oturtuyorlar bizde de Nelsson daha kendi yerinde ve ideal hatla oynamadı neredeyse. En yakın ideal hatla ve sağ stoperde Lazio maçında gördük ve gayet iyiydi.

maca neredeyse 5 stoper cikip, rakibi geride karsilayan, genis alanda ugrasmak zorunda kalmayan stoperlerle, bizim gibi rakibi baya riskli 2-5-3 seklinde karsilayan takimin stoperini kiyaslamak cok komik. fenerin 3lusunde dun ahmet calik’i koy, siritmaz. bize koy perisan olur. nelsson ustundeki yuke gore super bence su ana dek, ben hatasini hatirlamiyorum.

maca neredeyse 5 stoper cikip, rakibi geride karsilayan, genis alanda ugrasmak zorunda kalmayan stoperlerle, bizim gibi rakibi baya riskli 2-5-3 seklinde karsilayan takimin stoperini kiyaslamak cok komik. fenerin 3lusunde dun ahmet calik’i koy, siritmaz. bize koy perisan olur. nelsson ustundeki yuke gore super bence su ana dek, ben hatasini hatirlamiyorum.
Tam olarak bu olay.

Her ne kadar hakkında ahkam kesmek bnim gibi casual bir izleyiciye düşmese de bizim caliberimizde olduğunu sanmıyorum. Üzgünüm dostum.

Geri
Üst Alt