#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Galatasaray kariyeri bitmistir bugun. 10m+ paraya gitmesi muhtesem olur.

Yani maça bakıyorsun hiç izlemeyen biri mete ile ikisinin yüzlerini blurlasan oynadıkları topa bakarak ilk yarıda mete oynadı der.topu oyuna aldığında bu kadar ürkek nereye pas vereceğini bilemeyen bir oyun ortaya koyması goldeki hatası akıl alır gibi değil

Yani maça bakıyorsun hiç izlemeyen biri mete ile ikisinin yüzlerini blurlasan oynadıkları topa bakarak ilk yarıda mete oynadı der.topu oyuna aldığında bu kadar ürkek nereye pas vereceğini bilemeyen bir oyun ortaya koyması goldeki hatası akıl alır gibi değil
Oyun boyununda içine ediyor geri geri kaçarak beyfendi.

Ben bundan iyi oynarım.. ( eleştiri yapmak yerine böyle yazınca nasıl oluyor merak ettim kişisel görüşüm değildir)

Bir taktiksel sorun var, Nelsson iyi topcu normalde. Bence Okan hoca'nin taktigi ile anlasamiyor ya da onun spesifik isteklerini sahada yerine getiremiyor. Bence demotive etmeden kazanmaya calismamiz lazim, ama illa olmuyorsa da fiyatini dusurmeden satmak en makulu.

Cok emegi var sevdigimiz bir oyuncu, uzuluyor insan.

herifin oynadigi her müsabakada fark yeme ihtimalimiz hayli kuvvetli

en son luyindama boylesine bi cöküs surecine girmisti

Gitmeli, gitmesi gerektiğini yazmağa korkuyorduk admin yüzünden ama gitmeli epeydir gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaz başı güle güle denmeliydi €15-20m bandında para koparırdık şimdi €10-13m bandında koparırız anca kanısındayım. Hizmetleri için tşkler vakit ayrılma vaktidir

oynadığı maçlarda 1. dk gol yiyoruz tesadüf değildir herhalde

Artık yeter bence. Bir daha da bunların liginden oyuncu filan alınmasın.

Üzücü geliyor bu şekilde kendisine çok ağır eleştiriler yapılması yav, abartıldığı kadar kötü topçu değil, zamanında abartıldığı kadar iyi topçu da değildi, iyi bir şekilde yollar ayrılmalı

nelsson oynamadıkça kötüye giden bir futbolcu, ben biraz form tutup 2-3 maç oynasa iyiye gideceğine inanıyorum

golde hatalıydı ama sonra kötü değildi bence, lakin davidsonun ortaya geçmesi adına mete daha doğru biri idi o yüzden çıkması da normaldi

Geri
Üst Alt