Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.832
- 5.697
- 1.623
okan bitirmistir kendisini
2 sampiyonlukta da cok büyük katkilari vardir
yolun acik olsun aslan
yolun acik olsun aslan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dümdüz topçu mu. Ayıp ya vallahi billahi ayıp. Adamın 2 şampiyonlukta o kadar büyük payı var.dümdüz topcu
Tek taraflı bir durum olmayabilir. Nelsson bu sezon oynadığı her maçta yaktı bizi. Bence de daha çok oynamalıydı biraz ritim bulunca açılan oyuncu ama belki de gitmek için yaptı bu hataları Nelsson. Okan Buruk böyle bir şey sezdiği için de silmiş olabilir. Bilemiyorum.okan bitirmistir kendisini
yolun acik olsun aslan
Tek taraflı bir durum olmayabilir. Nelsson bu sezon oynadığı her maçta yaktı bizi. Bence de daha çok oynamalıydı biraz ritim bulunca açılan oyuncu ama belki de gitmek için yaptı bu hataları Nelsson. Okan Buruk böyle bir şey sezdiği için de silmiş olabilir. Bilemiyorum.
AZ deplasmanında da yaktı bizi. Ben ritimsizliğine bağlıyordum ama Florya'da ne dönüyor bilemeyiz. Çok severim Nelsson'u umarım başarılı olur.Kötü niyetli hareket ettiğini düşünmüyorum ama sene başındaki bjk ve Y.Boys maçı rezillikleri nedeniyle ne Okan Hoca'ya ne de Nelsson'a olan öfkem dinmedi. Keza Apo'ya da ama o en azından sonraki maçlarda bir tık toparladı durumu.
mantıklı gelmeyen iş - hoca genelde istatistik olayın seviyor - en çok kullandığın ve defansif anlamda etkili olan stoperi silme kafası...Tek taraflı bir durum olmayabilir. Nelsson bu sezon oynadığı her maçta yaktı bizi. Bence de daha çok oynamalıydı biraz ritim bulunca açılan oyuncu ama belki de gitmek için yaptı bu hataları Nelsson. Okan Buruk böyle bir şey sezdiği için de silmiş olabilir. Bilemiyorum.