#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

okan bitirmistir kendisini

2 sampiyonlukta da cok büyük katkilari vardir

yolun acik olsun aslan
Tek taraflı bir durum olmayabilir. Nelsson bu sezon oynadığı her maçta yaktı bizi. Bence de daha çok oynamalıydı biraz ritim bulunca açılan oyuncu ama belki de gitmek için yaptı bu hataları Nelsson. Okan Buruk böyle bir şey sezdiği için de silmiş olabilir. Bilemiyorum.

Elindeki değeri son gün yok paraya çıkarma işini ancak biz yapabilirdik. başımızdakileri düşününce bu takımın başarılı olması mucizeden de öte.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Tek taraflı bir durum olmayabilir. Nelsson bu sezon oynadığı her maçta yaktı bizi. Bence de daha çok oynamalıydı biraz ritim bulunca açılan oyuncu ama belki de gitmek için yaptı bu hataları Nelsson. Okan Buruk böyle bir şey sezdiği için de silmiş olabilir. Bilemiyorum.

Kötü niyetli hareket ettiğini düşünmüyorum ama sene başındaki bjk ve Y.Boys maçı rezillikleri nedeniyle ne Okan Hoca'ya ne de Nelsson'a olan öfkem dinmedi. Keza Apo'ya da ama o en azından sonraki maçlarda bir tık toparladı durumu.

Kötü niyetli hareket ettiğini düşünmüyorum ama sene başındaki bjk ve Y.Boys maçı rezillikleri nedeniyle ne Okan Hoca'ya ne de Nelsson'a olan öfkem dinmedi. Keza Apo'ya da ama o en azından sonraki maçlarda bir tık toparladı durumu.
AZ deplasmanında da yaktı bizi. Ben ritimsizliğine bağlıyordum ama Florya'da ne dönüyor bilemeyiz. Çok severim Nelsson'u umarım başarılı olur.

20'leri beğenmezken 12'ye tamah edecek duruma düştük.

mantıklı gelmeyen iş - hoca genelde istatistik olayın seviyor - en çok kullandığın ve defansif anlamda etkili olan stoperi silme kafası...

hakikaten anlam veremiyorum - geçtiğimiz sezondaki bayern maçından itibaren azala azala tamamen planından çıkardı.

Sanırım sevgilisiyle de arası iyi değilmiş. Beraber İtalya'da güzel bir 4-5 ay geçirsinler, aralarını düzeltsinler. İnşallah yolu açık olur, Nelson karakterli düzgün bir adam.

Nelson bizim önde basan oyun için mayın misali topcuydu emekleri için teşekkürler. Karşılıklı yanlış yönetilen süreç olduğunu düşünüyorum. En ihtiyacimiz olan dönemde menajerinin ucuza gitmek için takla atması sonrası kulübü kafasinda silmiş gibi izlenimi vardı son dönemlerde

Bunun 12 edecek ne ozelligi var yav hiz desen yok hava toplari eh iste,mental olarak lige iatisnasiz hep kotu baslar,ayaklar desen tahta gibi

Roma saglam kazik yer 12 veripte alirsa tabi

Menejeri kimse helal olsun iyi pazarlamis

Bu adam çok iyi bir oyuncu değildi ama bizim seviyemiz için gayet yeterli bir isimdi. Bu adam yaptığı ilk hatada direkt kesildi ama apo nelsson'un yaptıklarının fazlasıyla yapmasına rağmen kesilmedi. bir de araya metehanı sıkıştırınca nelsson'u direkt kaybettik zaten. işin özü okan buruk topu oyuna sokabilen savunma oyuncusu istiyor ve nelsson bu konu da bir yetersiz olduğu için direkt yediği oyuncu oldu.

Ahı var. Ligin en iyi 2. savunma oyuncusunu 500 bine yolladık genkin yedeğine 8 bayıldık nedeni ise kenardaki adaletsiz adam kayıran egosu büyük zat.

Geri
Üst Alt