#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Yerine Zeki Çelik sağ stoper oynuyor
Bu vitaminsizi hiç sevmem ama Roma'nın son 4-5 maçında takımın en iyi oyuncularının başında geliyormuş. Roma'yı tutan İtalyan iş arkadaşım söylemişti bu hafta.

Herhalde en sonunda kendisine en uygun pozisyonu buldu diyordu.

Eğer Nelsson romada kalıcı olabilseydi diyecektim ki Okan hoca haksız.. ama görüyorsunuz ki gene haklı çıktı

Sevgili hocamız, zar zor kazanılan bir maçın sonrasında yöneltilen soruya, 'Top kullanma becerisi daha iyi olduğu için Metehan' ı tercih ettim'' minvalinde cevap vermişti gururla; hatırlayanlar olacaktır ki o 'tercih' in Nelsson' a karşılık olduğunu bilmeyen de yoktu, başka stoper mi vardı takımda?..

Evet, Nelsson epeydir gitmek istiyor, ''Sıcak ülkeler'' filan diyerek, İtalya-İspanya' dan teklif geldiğinde balıklama atlayacağını belli ediyor, kalmaya zor ikna oluyordu. Lakin Nelsson oynayabilecek durumda ve sahaya çıktığında elinden geleni yapacağı, kadrodaki defansif dsiplin ve yeterliliği en iyi adam olduğu biliniyorken Metehan' ı ona tercih etmek neydi yahu?!..

İş dönüp dolaşıp 'yumurta-tavuk' hikayesine dönüyor; biri gitmek, diğeri göndermek istiyordu, ikisinin de istediği oldu sonuçta. Burada kritik nokta, Nelsson' u gönderip yerine kimi aldırdığı.

FT döneminden kanıksadığımız, tutmayan transferler için ezbere sarf edilen ''Bunu hoca istemedi aslında, yönetim aldı'' safsatası da kusturacak kadar tiksinti verdi artık, yeter be! Efsanemiz Terim' in de, iki şampiyonluk sonrası Buruk' un da onaylamadığı biri transfer edilemezdi. Nokta...

Kalsa da forma giymeyecekti ama bunu gönderip daha kötüsüne 8 milyon bayıldılar ve o kötü topçu da asla forma giyemeyecek kadar düşük seviyede bir oyuncu. Kaan - Metehan rotasyonu yeterli olurdu noktasına geldik zira 8m havaya sıkıldı.

Son düzenleme:
Onu bile kesemiyor.

Bir sürü trip, suratsız. Takımın bile enerjisini emiyordu. Yok Okan niye takımda tutamamış da vs.

Roma'da girsin madem ilk 11 hani nerede?

Okan'ın en iyi hamlelerinden biriydi bu memnuniyetsizi takımdan göndermek.

Sanchez'i kesecek niteliklere sahip değildi.
Renktaş onu bile kesemiyor demişsinde zeki şubat ayından beri cannavaro gibi takılıyor stoperde.

montella’dan mutlusu yoktur şu anda. Türk stoperlerin döküldüğü sezonda piyango vurdu adama

Angelinho ve nelson roma da döktürüyor okan ın elinde çöp olacaktılar yoksa okan ın yeni öğüteceği adam lemine olacak osimhen gibi adamı bile ne hale getirdi

Nelsson'dan çıkalım yerine Pavlovic vb birini alalım. Ok.

Nelsson'dan çıkalım, iyi teklif var hem kendisi de gitmek istiyor, ben yedek kulübesinde alt yapıdan oyuncuları koyacağım stoper olarak. Ok.

Nelsson'dan çıkalım, 8 milyon euro'ya Cuesta'yı alalım. İşte bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum.

Sorun Nelsson'un gitmesi değil. İhtiyacımız olmayan birinğn gelmeseydi.

Taş gibi stoper Nelson.2 yıl bizi şampiyon yaptı ve okan Buruk tarafından bozuk para gibi harcandı
Okan hocanın adaleti olsaydı sanchez ve nelsona forma verirdi..roma da yakinda 11 çıkmaya başlar..

Boey de gittiği takımda oynayamıyor bu şekilde olunca boey kötü bir oyuncu mu oluyor .

Boey de gittiği takımda oynayamıyor bu şekilde olunca boey kötü bir oyuncu mu oluyor .

Boey dikiş tutmaz gibi bundan sonra. Bayern değil ama örneğin Dortmund, Frankfurt gibi kulüplerde net ilk 11 oynamaya devam eder

Bayern seviyesinde bir sağ bek olmadığı aşikar. Bu kadar sakatlık hayra alamet değil.

Fifa’da bile gücünü 79’e düşürmüşler.

İyi gitmek istiyordu gitti havasını aldı gelip Galatasaray efsanesi olacak

Sezon sonu geri döner bakalim cuestayi nereye kiralik gönderecegiz

Geri
Üst Alt