#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Bu kadar mı nefret ettin bizden lan. Evlat filan değilsin artık. Tez vakitte git

Nefret değilde herifle zamanında yolları ayırmadık. Sevilla falan teklif yaptığında gitmek istedi zorla tuttuk. demek ki zorlamamak lazımmış.

Şimdi herif hem bize hemde kendine kızıyor. pişmandır da eminim çünkü imajı yerle bir oldu

Nelson Nelson, top oynamayı bilmeyesun.

Trabzonspor'a hayırlı olsun.

Sözleşmesi 2027'de bitiyor. Tüm bağları da koparmışa benziyor. Kiralık miralık hiç uğraşmadan bu yaz 10m bandında satabiliyorsak satmamız lazım. Zaniolo'da da benzer durum var. Burada kalmaya hevesi olmayan adamlarda daha fazla ısrar etmemek lazım.

Cok cabuk zaniolo modu gibi hava verdi ilk 11 olmadi diye.

Uzucu .istekli bir nelsson stoper rotasyonu icin gayet iyi olurdu, sol ayakli lazim gerci ama

Sanchez e net bir partner lazım. Apo Sanchez Transfer rekabeti o bölgeyi tutacaktır. Nelsson'un işi bitti bizim takımda. Gitmesi onun içinde bizim içinde iyi..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aidiyet olarak 1 senedir zaten aramızda değil.

Kutlayıp kutlamaması bir şey değiştirmez.

Seneye de bizde devam etmeyecek.

Hatta ben sözleşmesi bitince Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a gitmesini bekliyorum.

2. şampiyonluk son bilmem kaç hafta hoca Davinson'u kesip kendisini oynattı ama beyimize bu yetmedi çünkü gitme sözü verilmiş ama gidememiş. Sezona rezil başlayıp BJK maçında da içimizden geçti. Ardından her fırsatta surat asıp ağlaya ağlaya Roma'ya kaçtı. Orada aldığı süre 1 maç ilk 11 ve toplam 196dk. Hadi abicim ya, şampiyonluk kutlamamasını vs geçtim ben böyle mızmız adam istemiyorum takımda.

Hoca şimdi açıklama yapıyor hakkında silmiş kendisini.

Oynamadığı dönemde takım içi huzursuzluk yaratıyormuş, hep ilk 11 çıkmak istiyormuş. Hocs sakin tonda kendisini güzel eleştirdi.

Bu takımda Sanchez bile uzun süre yedek kaldı sen oynadın halen yetmemiş gibi formayı kapmak yerine dırdır ediyorsan yürü git başka takıma

Geri
Üst Alt