250 Milyon Amerikalı'ya Bulaşmış Parazit

Ergün Yılmaz

Aslan Üye
Arkadaşlar hep duymuşsunuzdur, rafine şekerin sağlıksızlığını, fast-food beslenmenin zararlarını.Sağlıklı yaşam ve endüstri ilişkisiyle başlayan bu videoda, kilo, kabızlık, cilt döküntüleri sedef, egzema, kabızlık, cinsel isteksizlik ve enerji kaybı gibi birçok durumun sebebi Candida mantarlarından bahsediliyor ve beslenme yaşamını düzene sokma konusunda çeşitli bilgiler veriyor.Videoyu izledim ve aklıma hemen bunu diğer insanlara da duyurmak geldi.Doktor arkadaşlar elbette biliyordur bunları ve belki konu hakkında da fikir beyan etmek isteyebilirler.İzlemenizi tavsiye ederim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VWghn2EWO9I[/media]

işimiz bitmiş. kimlere kaldık.

beyaz ekmek yemeyin diyo. piyasadaki bu. kendi kendimizi zehirliyoruz biz insanlar

işimiz bitmiş. kimlere kaldık.

beyaz ekmek yemeyin diyo. piyasadaki bu. kendi kendimizi zehirliyoruz biz insanlar

Maalesef böyle.Eskiden ekmeklerin beyaz olmadığından bahseder büyükler, özellikle köyde yetişen büyüyen dedelerimiz.Ama dediğin gibi piyasadaki bu, elimizden bir şey gelmiyor.Videonun başında da bahsediyor ya, şirketler ve onların başındaki lanet, gözünü para hırsı bürümüş yaratıklar.Onlar galip geliyor.

Ek olarak şeker konusunda da biraz araştırma yapınca dehşete kapıldım.En azından bu akşam çayı sıfır şekerle içmeye başladım, şekerli ürünlerden mümkün olduğunda uzak duracağım.Elimizden ilk gelen ve en kolay değiştirebileceğimiz şey bu.

Maalesef böyle.Eskiden ekmeklerin beyaz olmadığından bahseder büyükler, özellikle köyde yetişen büyüyen dedelerimiz.Ama dediğin gibi piyasadaki bu, elimizden bir şey gelmiyor.Videonun başında da bahsediyor ya, şirketler ve onların başındaki lanet, gözünü para hırsı bürümüş yaratıklar.Onlar galip geliyor.

Ek olarak şeker konusunda da biraz araştırma yapınca dehşete kapıldım.En azından bu akşam çayı sıfır şekerle içmeye başladım, şekerli ürünlerden mümkün olduğunda uzak duracağım.Elimizden ilk gelen ve en kolay değiştirebileceğimiz şey bu.

Kahve neysede sekersiz cay icilirmi yahu bari bal ile ic:D

Bu Candida çok kötü bir mantar cidden. Bağışıklık biraz zayıfladığında direk ölüm sebebi. Ve bunu gerektiğinden fazla alarak, vucüdumuzun dengesini resmen çökertiyoruz.

Geri
Üst Alt