Üye Görüşü 26/27 İçin Mutlak Suretle SARI FORMA

Bu arada son forma retro forma olarak çıkarıldığı için fontların falan da o döneme ait fontlar olması normal değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum? Yani o tarafa laf etmek biraz zorlama oluyor bence...

@Emir Sato ahb maalesef set belli önümüzdeki sezon için. Parçalı-Beyaz-Mor üçlüsü olacak, çok sıkıcı bu durum artık ama durum bu yine

1772651046566.webp

Abi forma sızdı bile, bisiklet yaka sonunda geri dönüyor ama mor rengi tabii göreceli, fena gelmiyor bana ki pek sık giymiyoruz üçüncü formaları biz ya
Giysen de giymesen de arda lı sezonu hatırla... Ulan kadınlara mal satacağız diye mor mor formalar yaptı arda bile küfretti o formaya... 😀 bir de fotosunu paylaşsana sızan formanın...

Sparta Prag maçında giydiğimiz parlak sarı formaya çocukken bayılmıştım, bence ona benzer bir forma yapılırsa kapış kapış gider. Ve evet artık bir sarı forma dönemi geldi.

Bu maçtaki retro sarı forma olacağına olmasın daha iyi. Tasarımı renk uyumsuzluğu beğenmedim

Retronun kalıbı ile alakalı tecrübeleriniz?

Retro formayı beğendim ben. Herkesin aksine siyah renk fontu da yakıştırdım. Sarısı bizim sarımız olsa daha iyiydi ama olsun.

Yanılmıyorsam kulübün 100. yılına kadar yani 2005'e kadar düz sarı düz kırmızı renkler kullanıldı ve 100. yıl forması ile beraber renkler konusunda Galatasaray'ın tüzüğünde ne yazıyorsa o kullanılıyor ve ben oldukça memnunum. Turuncuya çalan sarı ve vişne çürüğüne çalan kırmızı... Bence oldukça güzel ve karakteristik renkler. Bazılarının gerçek renklerimiz ile olan problemini anlayamıyorum.

Civciv sarısı isteyen gitsin civciv sarısı olan takımları tutsun. Ligimizde de olması lazım.

Geri
Üst Alt