GSC Haber 26. Defa Şampiyon Olan Galatasaray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Ziyaret Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1779112425383.webp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray futbol takımı oyuncularını ve teknik heyetini kabul etti.

1779111786936.webp

Okan Buruk: "Bizi burada tekrar kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz Sayın Cumhurbaşkanım. Bizim için şampiyonluk, sizi tekrardan görmek için vesile oluyor. Hedefimiz 5. şampiyonlukla rekor kırmak ve tekrar sizi görmeye buraya geliriz. Avrupa'da da daha iyisini yapmak istiyoruz. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da önemli bir ses getirmeye çalışacağız." (AA)

1779111799637.webp

Mauro Icardi: "Çok mutluyum çünkü Türkiye bu yıl 24 yıl sonra Dünya Kupası’na katıldı ve bu beni çok mutlu ediyor. Çünkü ben dört yıl önce geldiğimde durum böyle değildi. Şimdi ülke ve Galatasaray başka bir seviyeye çıktı ve bunun için çok mutluyum."

​
Mauro Icardi: "Çok mutluyum çünkü Türkiye bu yıl 24 yıl sonra Dünya Kupası’na katıldı ve bu beni çok mutlu ediyor. Çünkü ben dört yıl önce geldiğimde durum böyle değildi. Şimdi ülke ve Galatasaray başka bir seviyeye çıktı ve bunun için çok mutluyum."

Oğlum bu ne la? Siyasal islam bu kadar çabuk mu sirayet etti? Yarın öbür gün plaza dikmek için devletten arsa da ister bu.

​

:asd:

O kadar iyi anlıyorum ki şu ortamlarda insanların hissettiklerini :asd:

Sıfır ses, milletin nefes alıp vermesini duyarsın o derece. Herkes jilet gibi. Ellerini nereye koyacağını bilemediğin için bir bakmışsın el pençe duruyorsun (farkında bile değilsin öyle durduğunun). İcardi gibi bir adam bile ilk fotodaki gibi cemaatçi gibi görünür. Böyle 1.000 tane etkinliğe de gitsen o ağırlık kaybolmaz ki CB olunca 10 ile çarp.

Başkan bir şekilde yine utandırmayı başardı. Abi konuştuğun iki klişe cümle zaten onu da ezberleyiver bi zahmet. Futbolcular bile, hoca bile spontane konuşuyor yahu. Adamın yüzüne dönmüş bir de kağıttan okuyor çok kötü ya 🤦‍♂️

Ekleme: Hacıosmanı da çağırtıp iki övdürseydiniz ya. Ne zevkli olurdu izlemesi ahahah :D

Geri
Üst Alt