26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inş manş yok konustuğumuz gibi 10 veriyorsun barış tan 7 gelecek tolga en fazla 6 veririm dedi ama süpriz bekliyorum vasfi 12 tam puanlar sokaklara dökecek bizleri.

onca pm trafiği boşa değildi gün boyu

12 puan benim için sürpriz şarkıya gitti, sanmıyorum sen olduğunu :)

Plan ve strateji yapılmazsa, ilk 5'in içinde olmam gerekir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q0AdXAh-6gA[/media]

Puanlar hesaplanmaya başlamışken, biraz da Kibariye diyelim mi o zaman..

Şaka bi yana tereddütsüz ilk 3de yer alacağımı düşünüyorum . Güzellik duruluk açısından sırıtıyor zaten parçam . :D

Şarkım puan verilecek 10 şarkı arasına girer. Herkesten puan bekliyorum. (Müzik zevki olmayanlar hariç :oops:.)

beni sikecilerle karistirmayin paralel yapi ile iliskimi uzun zaman once kestim

Tapatalk

bu-donem-duzenli-not-tutucam.gif

Şarkım puan verilecek 10 şarkı arasına girer. Herkesten puan bekliyorum. (Müzik zevki olmayanlar hariç :oops:.)

ne favori şarkılar harcandı bu yarışmada ne herkesten puan alırım diyen şarkılar sırra kadem bastı

yine 11. olacaksın ahahahahahahahaha xd

@Osman Uzdu anayasa mahkemesi 6-1 ,HSYK 4-3 bizde cevap vermene bile gerek yoktu.

bakın bu adam ıyı bakın

dün ortalığı atese verdi sarkıları acele acıklayın puanlarımı vereyım yarın kankıdaşlarım ıle paslasıcaz yarısmaya takıp edemeyeceğim dedım

saate bakıyorum saat 18:44 son puanlar nezaman gönderiliyor 20:00 alpay'ın emrah uzerındekı torpiınıde hesaba katarsak 20:30

yani. dün insanları provake ederek mahmut ve burak'ı kavga ettirmiş ikili arasında husumete yol açmıştır.

kendisinin üyeleri provake etmesinden konuyu dağıtmasından ve başka konularda üyelere hakaret suçlamasından 15 gün myc verilmesini talep ediyorum.

iyi hali ve daha önce sadece 1 gün hakaretten dolayı nöbetten atılmasınıda göz önunde bulundurursak 13 gün myc verilmesini ve 3 gsc yarışmasına katılamamasını talep ediyorum

saygılarımla arz ederim​

@Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt