- 27 Ocak 2010
- 132.018
- 97.046
- 5.488
muslera'nın 3 yılda yapamadığını 90 dk'da yaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakikaten zeki oyuncu çıkışıydı o takımda sahaya akıl koyan oyuncuya hasret kaldık. Sadece Ömer bile son saniye sana aptal bi pasla maç kaybettirebiliyor ve bizde Ömer gibi bi düzine oyuncu var.Son saniye Ömer’in geri pasında Muslera gibi diz kırıp oturmadığın için teşekkürler!
Ben bu arkadaşı okumuş çocuğa benzettim renktaş. Hani bazı ortamlarda kendini belli eder ya konuşmasa bile duruşuyla ortamdakilerden farklıdır. Bu da öyle sanki. Net zeki adam. Boşuna la masia’da yetişmediHakikaten zeki oyuncu çıkışıydı o takımda sahaya akıl koyan oyuncuya hasret kaldık. Sadece Ömer bile son saniye sana aptal bi pasla maç kaybettirebiliyor ve bizde Ömer gibi bi düzine oyuncu var.
Yalnız GScimbom form ahalisini tebrik ediyorum hiç boşları yok. Sallayıp bokladığınız adamların hepsi topçu çıkıyor
Tebrik![]()
Sözleşme fesih derhal.
sallayanlar sımdı ortada yok yabancı sınırı varken 2. kaleci yabancımı olurmus dıyen mi ararsın gedsonu bunun yüzünden alamadık diyen mi ararsınYalnız GScimbom form ahalisini tebrik ediyorum hiç boşları yok. Sallayıp bokladığınız adamların hepsi topçu çıkıyor
Tebrik![]()
anlıyorum bu spordanmüthiş
wordle oynarken mi izledin renktaşSözleşme fesih derhal.
maçı kaçırdım bugünwordle oynarken mi izledin renktaş