#26 Iñaki Peña

Barça'nın kadrosunda yer bulamaz ama gelecek sene Mallorca, Getafe falan gibi takımlara kiralarlar ya da geri alma opsiyonlu satarlar gibi.

Kesinlikle iyi kaleci ama bize yar olmayacağına göre çok da önemli değil

Kolay alacağı topları sektirebiliyor. Pozisyon kontrol altındayken problem değil ama karambolde can yakabilir. Onun harici daha önce dediğim gibi kalede kaleci var hissiyatı geçiyor herkese. Soğukkanlı tavırları da bu dönem için özellikle avantaj.

Kolay alacağı topları sektirebiliyor. Pozisyon kontrol altındayken problem değil ama karambolde can yakabilir. Onun harici daha önce dediğim gibi kalede kaleci var hissiyatı geçiyor herkese. Soğukkanlı tavırları da bu dönem için özellikle avantaj.
O top sektirme hemen hemen her yeni kalecide var gibi. Adamin 2.resmi macinda takim arkadasi isliklandi, 3. resmi macinda kafasina taş yagdi 😁

Bu kalede bana güven veriyor. Muslera kalede olduğu zaman tansiyon 1500.

İki maçla kanıtladı kendini. Belki Muslera dan da iyi.

Real ve Barca gencolarini geri alma opsiyonu koyup ucuza yollayadiklari oluyordu.

Sezonu iyi bitirirse versinler cocugu bize 2-3 arasi ve 5-6 arasi geri alma opsiyonu koysunlar.

Netonun daha 1 sene sözlesmesi var ve maasi yüksek diye gitmeye sicak bakmaz. Pena bizde 1 sene daha forma sansi bulduktan sonra ter Stegene rekabet olarak geri döner takima ve biz 2-3 arasi kar yapmis oluruz.

bir sene daha kiralayabilir miyiz acaba?

2.5 m eur muslera'ya vereceğimize, kendisine teşekkür edip, onore edelim ki kabul edecektir bence. pena ve okan ile devam edelim. şu an kalede muslera ya da pena olmuş bir farkı olur muydu sizce? 2.5 m eur kasada kalırdı en azından.

15 cm daha boyu uzun olsaymış iyiymiş, yan topları çıkıp tutmak yerine yumruklamakla kapatmaya çalışıyor bu eksiğini , bu da her zaman iyi birşey değil. Fena bir kaleci değil, yetenkli, hamlığını da yaşı itibariyle belli ediyor. İlerde belki A, A+ olmaz ama çalışırsa A- , olmadi B+ seviyesine tasiyabilir kendini. Ha bu gözler bilmem kac ay Z- çipeyi izledigi icin buffon gibi görünüyor da olabilir bize Pena, orası da ayrı.

Maçı izleyemedim, bir yerlerde içiyordum, özeti izledim, birkaç mühim kurtarışı var, penaltılara bir şey diyemem biraz da şans işi o, son düdükteki galibiyet sevinci, o hırsı muazzam olmuş.

Bize böyle topçular lazım. Helal olsun, özümsemiş. Kalede olmaya devam etmeli kalan maçlarda.

Altyapının ne demek olduğunu hissettirdi adam geldiğinden beri.

Barcanın yedek kalecisi olacağı için almamız na mümkün durmakta
Biz gibi çipesel hamleleri olmamakta

Geri
Üst Alt