#26 Iñaki Peña

muslera gelince pulgar yerine orta sahada oynatalım

Kim almış lan bu cüceyi boyu yetmiyor hiç bir topa , boyun kısaysa çizgide ıyi olacaksın bunda ekstra olarak o da harika değil bir şey olmaz bundan .

Gollerde adamın gram hatası yok da pozisyon almayı bilmiyor daha 5 senesi var bizde oynamak için. Her zamanki gibi üstüne gelen topa planjon yapan ilk kaleciyi Musleradan iyi yaptınız, Barca maçlarında kalede bu olursa beşiktaşın rekorunu hallederiz galiba.

Fiziksel dezavantajı var
Refleksleri ekstra değil
Ayağı iyi
Çok mu akıllı? Hayır

Bu görüntüsüyle bizde bile as kaleci olamaz, bırak Barca'yı.

Ilk gununden beri yaziyorum, refleksleri fena degil, ayaklari oldukca iyi diyebiliriz ancak boy cok buyuk sorun arkadas. Onceki macta da yazdim burada pozisyon falan diyenler oldu ancak hayir sadece o degil, boyunun kisaliginin dezavantajini da yasiyor iste. Barca'nin as kalecisi olacagini dusunmuyorum, belki 3. kalecisi olur. Bugun topa dokunamadi bile kafa vurusunda (ikinci golde) Muslera olsa (iyi donemi) en azindan korner olurdu bilmiyorum ama dokunurdu top "dank" diye sekip donmezdi rakibe. Iyi niyetli, lafim yok, ama boyunu uzatamayiz yani duzeltilebilir bir durum soz konusu degil. Maalesef.

Geldiginden beri yenilmiyorduk malesef yenilmeme serimiz bitti

Geri
Üst Alt