#26 Milot Rashica

yönetim ve teknik heyet çok istiyorsa alınır. Norwichte kalmasına ihtimal vermiyorum. Bundesligadan isteyecek takımlar da orta ve alt sıra takımları olur

rashica hem kültürel olarak buraya daha yakın hem de şampiyonlar ligi oynama fırsatı olacak

yönetim ve teknik heyet çok istiyorsa alınır. Norwichte kalmasına ihtimal vermiyorum. Bundesligadan isteyecek takımlar da orta ve alt sıra takımları olur

rashica hem kültürel olarak buraya daha yakın hem de şampiyonlar ligi oynama fırsatı olacak
Biz rahatız, onun yerine başka alternatiflere de yönelebiliriz ama kulübü için başka pek bir opsiyon çıkma ihtimali yok gibi bence de. 5-6 aralığında biter diye tahmin ediyorum en başından beri, iyi de olur...

kosovanın okan bayülgenine 1 saatlik röportaj vermiş

arnavutçam olmadığı için hiçbir şey anlamadım ama Galatasaray ve geleceği hakkında da konuşuyor

4mdan fazla verilmemeli, biz kime hangi paraya satıcaz ki yüksek isteniyor

Orta sahayi güclendirirsek , daha direncli olursa, bu arkadasa ihtiyac kalmaz, cünkü defans anlayisi baya güclüydü ama bize daha hareketli bire birde adami carsiya gönderip forvet besliyen bir kanat sart.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zani ileride topu kaptırıp geri dönmeyince ağzınıZ dolu dolu söverken keşke Rasichayı alsaydık diye zırlarsınız bu adamı almazsak, tamamen fiyattan bağımsız konuşuyorum zaniolo ne kadar lazımsa bu takıma rasicha da bi o kadar lazım.

Vallahi yazık. İlk yarı Kerem-Yunus ikilisi top tutamayıp puanları verirken takımı 3 kişi kurtardı. Önce attıkları gollerle Gomis ve sonra takıma monte olduktan sonra Icardi ve Rashica ikilisi.. Adamın ofansif yönünü eleştirenler gitsinler Youtube'a bir senede ne yaptı diye baksınlar.. hafızaları tazelensin.

Bu forum gerçekten bazen insanı yoruyor.

Zani ileride topu kaptırıp geri dönmeyince ağzınıZ dolu dolu söverken keşke Rasichayı alsaydık diye zırlarsınız bu adamı almazsak, tamamen fiyattan bağımsız konuşuyorum zaniolo ne kadar lazımsa bu takıma rasicha da bi o kadar lazım.
o zaman zaniolo oynamayacak

6 kişi çalımlamlayıp korner çizgisinde top öldürmediği için bazı kişilerin hoşuna gitmiyor ama 26 maçta 4 gol 7 asistte iyi.

kosovanın okan bayülgenine 1 saatlik röportaj vermiş

arnavutçam olmadığı için hiçbir şey anlamadım ama Galatasaray ve geleceği hakkında da konuşuyor

Güzel şeyler söylemiş. Sağolsun.

En önemli kısmı "Galatasaray'da çok güzel zaman geçirdim. Norwich ile daha 2 senelik sözleşmem var. Neler olacak, bekleyip göreceğiz."

Geri
Üst Alt