Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.348
- 1.143
Bu adamı alamadığımız senaryoyu düşündüğümde fenalık geçiriyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz rahatız, onun yerine başka alternatiflere de yönelebiliriz ama kulübü için başka pek bir opsiyon çıkma ihtimali yok gibi bence de. 5-6 aralığında biter diye tahmin ediyorum en başından beri, iyi de olur...yönetim ve teknik heyet çok istiyorsa alınır. Norwichte kalmasına ihtimal vermiyorum. Bundesligadan isteyecek takımlar da orta ve alt sıra takımları olur
rashica hem kültürel olarak buraya daha yakın hem de şampiyonlar ligi oynama fırsatı olacak
1:05:23 te feramuz diyor ohakosovanın okan bayülgenine 1 saatlik röportaj vermiş
arnavutçam olmadığı için hiçbir şey anlamadım ama Galatasaray ve geleceği hakkında da konuşuyor
o zaman zaniolo oynamayacakZani ileride topu kaptırıp geri dönmeyince ağzınıZ dolu dolu söverken keşke Rasichayı alsaydık diye zırlarsınız bu adamı almazsak, tamamen fiyattan bağımsız konuşuyorum zaniolo ne kadar lazımsa bu takıma rasicha da bi o kadar lazım.
visca ile uzaktan yakından alakası yoktur rengımSenelerce Visca Visca diye başımızın etini yediler simdi de istenmiyor![]()
kosovanın okan bayülgenine 1 saatlik röportaj vermiş
arnavutçam olmadığı için hiçbir şey anlamadım ama Galatasaray ve geleceği hakkında da konuşuyor
kısaca bos yapmısGüzel şeyler söylemiş. Sağolsun.
En önemli kısmı "Galatasaray'da çok güzel zaman geçirdim. Norwich ile daha 2 senelik sözleşmem var. Neler olacak, bekleyip göreceğiz."