#26 Milot Rashica

Abilerim bu adama gerek yok. Valla gerek yok. Biz bu sene kalite olarak baska seviyedeyiz. Enerjiyi baska yone alalim lutfen.
Bu adamı almak sezonun en kırılma anı kararı olacak. Mutlaka ama mutlaka alınmalı. 90 dakika boyunca oyun istikrarı olan 1 oyuncumu alır koyarım kadroma. Gelen oyuncuların ne vereceğini bilmiyoruz. Bir çok uyumsuzluk görebiliriz ilk 1 buçuk ay.

Kendisi olmadıkça hücumda kafası kesik tavuk gibi oynamaya devam.

Yedek kulübesinde olsaydı Bay çok daha erken çıkardı, sıfıra inmelerinden Icardi'ye daha çok pozisyon hazırlayabilirdi. 8 ile birlikte alınması şart.

Degerli topcu. Bu adam sahada oldugu an yapimiz daha iyi oluyordu. Hele Boey'i bence baya pozitif etkiliyordu. Herif her zaman tazi gibi geriyd kosmasi sayesinde, Boeyin tek 1e1 savunma yapip orda rakiplerin fisini cekiyordu.

Bu adam bu kadar onemliyse ve biz bu kadar pazarlik ediyorsak, Monchi picine fazla kizmamak gerek. Ayip. Aliyosak alalim, almayacaksak salalim cocugu.

Alinmali bende istiyorum ilk gunden beri ama iste bir suru kanat oyuncusu aldik, henuz resmi olarak giden de yok. Cikan haberler var sadece o da Zaniolo ve Morutsan icin.

250 mioluk takim veriyorsun altina ama hocan elinde 8 tane kanat varken norwichin biz teklif atmasak takimda oldugunu unutacagi adami alin yoksa oyun oynatamiyorum diyor.

Rashica iyi topcu bu arada gelmesini istiyoruz. Bu post bay Buruk'a gonderme yapmak icin atildi!!

Geçen yıl takımda ne yaptığını kendisinin ve izleyenlerin en net bildiği 2-3 oyuncumuzdan biriydi. Şu anki takımda öyle 2-3 kişi sayamıyorum. Bu da kendisini vazgeçilmez kılmaya yeterli bir donedir...

Zaha, Mertens' le dönüşümlü SS oynayacak gibi görünüyor. Solda Kerem' in ilk alternatifi olacaktır, sağda Tete ile forma rekabetinin de favorisidir şu an için. Hemen transfer etmek yerine beklenmesini anlayabiliyorum. Başka ciddi talipleri yokken, Norwich fazla diretiyor sanki?..Bu transferin yakın zamanda bitmesi kesin gibi bir şey...

adı bek kovalayana çıktı bide :)
ulan sağda gördüm ortada gördüm her yerde takımı oynatan adam oldu asıl mevkiside aslında sol :)

5 milyona alayım herkesi reddeden, deli gibi gs isteyen , şampiyonluk kutlamasına Ali Sami Yen'in amcasının yazdığı şarkı ile çıkan rashicamı .

Geri
Üst Alt