#26 Milot Rashica

Dümdüz oyuncu. Piyasada bunun gibi 100 tane oyuncu bulursun. Kimsenin hatırlayacağı bir etkide edemez. Hangi takıma giderse gitsin.

Konuyu direkt olarak kitleye bilirsiniz bence... Zamanı gelecek nasılsa açmak için... :)

Arka planda neler oldu bilmiyoruz beklettik sanırım belki hata bizde bile olabilir ancak şu videolar falan çekilirken insan biraz saygı gösterir. Sen bu kulüpte şampiyonluk yaşamışsin biraz sevgi kırıntısı kaldiysa karşı çıkardın sen karşı çıkınca sanki vazgeçecekler. İyi ki gittin diyoruz biz de şimdi içimizi rahatlattin rashica.

Transfer çalımı atılır senelerdir takımlar birbirlerine bunu atar taraftarlar arasında da makarası yapılır. Bu normal bir şey.

Yahu rakibine terörist imasını hangi yüzle yaparsın? Maalesef rakiplerimiz gene haddini aşmanın yolunu bulmuş.

Vasat olmadığını ligin ilerleyen sürecinde acı şekilde öğrenmeyiz umarım. Faydalı bir herifti.

Eyşan v2'nin biz almaktan vazgeçtik seni dediğimiz için mi BJK'ya gittiğini yoksa Galatasaray bekle dediği halde beklemekten sıkılıp mı gittiğini merak etmekteyim.

Açıkçası her zaman bizim kalibremizde bir oyuncu olmadığını düşündüm BJK ayarında bir topçu olduğu muhakkak ancak gayretli ve faydalı bir topçu idi. Bunun yegane sebebi bizim yerli oyuncularımızIn biraz top ezmesi ve ileri uçta atak sonlandırmadaki beceriksizliği.

Barış , yunus , Kerem formda olduğunda aratmaz diye düşünüyorum

Özellikle bizim yerli oyuncular Topkaptırdıklarında atak sonlanmadığından çok fazla kontratak yiyoruz rashica bu hususta daha başarılı idi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Efendi birisiydi bizdeyken

Ben asla rakibi tahrik edici bir davranışını görmedim

Performans açısından değerlendirmek gerekirse

Bizde ki performansını göstereceğini düşünmüyorum

Eger bir kanat oyuncunun, en cok övülen yani defansa cok katki sagliyor cümlesiyse zaten tuaflik orda basliyor. Evet gercekten defansa yardimi cok iyi ama bir kanat oyunucunun ana görevi hucuma cikmaktir , asist yapip gol atmaktir. Defansa yardim 8/10 hücüm katkisi bence 6/10 olan bir oyuncuydu. Yani arkanda boey gibi bir canavar varkene senin hücüm katkin 8/10 olmasi gerekirdi.

Lafin kisasi besiktas aldi ücret ve verdi yillik bence rashica icin fazla. Büyük ihtimal orda bizde yakaladigi performansin cok altinda kalacaktir boey olmadi icin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
F4AbeR1W8AIbwDy

Tamam ulan zamanında sevdik övdük ama o da yaptı hatayı gitti. Bu da pişman olacak. Ne halt ederse etsin artık umrumda olmaz...

Tamam ulan zamanında sevdik övdük ama o da yaptı hatayı gitti. Bu da pişman olacak. Ne halt ederse etsin artık umrumda olmaz...
Aslında tamda öyle değil.Genç oyuncu psikolojisi diyelim .1.5 aydır bekledi,bekledi ,bekledi.Üzerine 10 tane oyuncu alındı hala bekle dendi , yine bekledi.Taa ki Tete alındı ,bence dellendi. Ama göz ardı ettiği birşey vardı sağlam bonservisliydi.Biz bu sene Icardı dışında paralı tapu almadık.O da sponsor katkılarıyla.Ve dayanamadı .üzüle üzüle gitti zannımca.Çünkü oynamayı çok arzuluyordu.Bizimkilerde bekle demekten yorulmadılar:))) Akşam pazarına bırakıp 1-2 milyona kapatacaklarına inanıyorlardı.Bizimkilerinde tek göz ardı ettiği şey , bu sevgiyi görüp kimse girmez diye düşünüyorlardı .Ama jokey klübünü es geçtiler.Ağrı/acı vermek adına her yola saldıran klüp , aklını çeldi ve getirtti.Hayrını görsünler.Aslında teklifte bulunup Halil- Rashica takası yapabiliriz ileriki zamanlarda.Bence Rashica isyan çıkaracak orada.Bu film daha çok su kaldırır gibime geliyor.

Aslında tamda öyle değil.Genç oyuncu psikolojisi diyelim .1.5 aydır bekledi,bekledi ,bekledi.Üzerine 10 tane oyuncu alındı hala bekle dendi , yine bekledi.Taa ki Tete alındı ,bence dellendi. Ama göz ardı ettiği birşey vardı sağlam bonservisliydi.Biz bu sene Icardı dışında paralı tapu almadık.Ve dayanamadı .üzüle üzüle gitti zannımca.Çünkü oynamayı çok arzuluyordu.Bizimkilerde bekle demekten yorulmadılar:))) Akşam pazarına bırakıp 1-2 milyona kapatacaklarına inanıyorlardı.Bizimkilerinde tek göz ardı ettiği şey , bu sevgiyi görüp kimse girmez diye düşünüyorlardı .Ama jokey klübünü es geçtiler.Ağrı/acı vermek adına her yola saldıran klüp , aklını çeldi ve getirtti.Hayrını görsünler.Aslında teklifte bulunup Halil- Rashica takası yapabiliriz ileriki zamanlarda.Bence Rashica isyan çıkaracak orada.Bu film daha çok su kaldırır gibime geliyor.
Ne olursa olsun umrumda olmaz bu saatten sonra. Gereksiz yere de rashica deyip durmanın manası yok. Tete ziyech isimlerinden sonra olsa ne olurdu olmasa ne olur. Bence başka bir yere gitmeliydi. Sonu sais gibi olacak...

Geri
Üst Alt