#26 Milot Rashica

Kesin 11olmali. Eldeki en iyi kanat oyuncusu anlik. Yusuf demiri kanat olarak görmuyorum, daha cok 10nr gibi

Kerem ve yunus ayarında bir oyuncu kötü değil ama şunu da beklemeyin rahisca geldii ouuvvv kanatta yardiracak

Adam sagda etkiliyken solda oynatiyor bizim hocamiz. Yusuf solda bu sagda oynamali. Adam gecen herifler olsun kanatta

Solda oynadiig goruntusuyle, mac icinde de yazdim, asla ama asla kontenjan harcanak kabiliyeti ve ozelligi yok. Ligde boyle cok oyuncu maalesef ozel bir yanini goremedim. Ancak sagda bir nebze daha iyi oynasada, yerli kanat oyuncularimiz kendisinden bir cit daha iyi. Yalniz, sorumluluk almasi, topu istemesi ve cizgiye inmesi olumlu ozellikler. Ara ara sans verilmeli.

O oynasin bu oynasin diyoruz da.. Olmuyor işte. Yabanci sınırı bizi cok zorluyor.

Hem yusuf oynasin, hem bu oynasin diyoruz.. Ama ikisinin mevkisinde (biraz olsun) futboldan anlayan yerlilerimiz var. Obur mevkilerde yerli konusunda cok kısırız. Oralara koyacagimiz yerliler cok sıkıntıya sokacak bizi.

Yusufu derhal yerli olarak gostermeliyiz

Solda hicbirsey oynamadi. Abartmanin anlami yok. Sagda iki mac oynasin sonra konusalim.

Yanlış transfer olduğu açık.
Çok kritik yabancı golcü kanat forvet hakkını bu vasat ile doldurmak yanlış oldu bu açık.kerem den yunus tan net olarak iyi olmadığı aşikarken bu kontenjan sıkıntısında 5-6 maç oynar gider

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt