#26 Milot Rashica

Bu yönetimin bonservis konusundaki tutumu çok iyi şimdiye kadar bence.

O paraları asla vermezler. 3-4'e bitirebileceklerini düşünüyorum ben şahsen. Norwich EPL'ye geri çıkabilecek mi bakalım önce.
İngiliz kulüpleri genelde çok bonservis istiyolar diye öyle dedim reis.Halil Dervişoğlu'nun yaşı genç ama haberlere göre 10 milyon euro falan istemişlerdi.Sakatlıktan yeni çıkan ve 2 sene sözleşmesi kalan Trezeguet'i 4 milyon euroya gönderdiler.Ghezzal'ı da yanlış hatırlamıyosam sözleşmesi 1 sene kalmıştı 3 milyon euroya gönderdiler diye biliyom..

Iste gereksinimi dogru analiz etmek lazim.

Bana gore, Kerem ve Yunus bizim aradigimiz tipteki kanat oyunculari degil cunku tam safkan kanat oyuncusu da degiller. Daha cok ikinci forvet gibi ice kat eden oyuncular daha forvet tipinde ya da ortasahanin onunde. Bunu anlamak ve ne oyuncularin ne verip ne veremeceyeceklerini anlamak lazim. ADS'deki Yunus'un rolu ile bizdeki farkli mesela. Oyun tipi olarakta farkliyiz. Kerem zaten bazi temel eksikliklerini cok iyi diger ozellikleri ile anca anca toparliyor ya da birlestiriyor. Bakalim zaman gosterecek ancak Rashica suan icin aradigimiz tipte bir oyuncu ki bence ne olursa olsun o bekledigimiz kalitenin bir tik altinda ha gelisir oynadikca duzelir ya da ustune koyar orasi ayri ama suan icin boyle. Mac icinde yaptiklari kadar yapamadiklari hala var. Eee bu paraya da bu kadar kofte.
2. seçenekte anlattıklarınızı da yapamıyor bu iki oyuncu. Zaten yapabilseler oyuna etkileri olurdu zaman zaman. Bunlar ancak alt seviye kulüplerde öne çıkabilen oyuncular. Bunları artık kabullenmek gerek.

MTT'nin dediğine göre son güne kadar opsiyon koydurmaya çalışmışız, vermemişler. Kolay bırakacaklarını zannetmiyorum.

Sezon sonunda şampiyonluk vs. gelirse Rashica'da kalmak ister zaten işte o durumda İngilizlerin elini kolunu biraz bağlarız.

Elbette kolay bırakmayacaklar ama iyi fiyata almak da yönetim becerisi. Erden'in dediğine göre ilk başta Torreira için 20 falan istiyorlarmış.

İletişimi düzgün kurarsak Norwich'de lige çıkamazsa her türlü alırız. Gerçi daha erken bu sezon daha çok su kaldırır.

Bugün övdükleri adamı yarın sosyal medyada linç ederler. Havaya girmek için daha çok erken ama bir derbi golü de çok yakışır aslan parçasına. :ka:

Son durum böyle. Bu ligde ne olacağı hiç belli olmaz ama Norwich'de pek iyi gitmiyor gibi. İnşallah çıkamazlar.

Ekran Alıntısı.JPG

2. seçenekte anlattıklarınızı da yapamıyor bu iki oyuncu. Zaten yapabilseler oyuna etkileri olurdu zaman zaman. Bunlar ancak alt seviye kulüplerde öne çıkabilen oyuncular. Bunları artık kabullenmek gerek.

Kismen yapiyorlar diyelim. Set oyununda ki biz genelde ona donduruyoruz ic sahada ozellikle etkisiz oluyorlar. Topla iliskileri de cok fazla olunca iyice yavasliyor takim ya da uretkenlik dusuyor cunku cizgiye de inmiyorlar, maalesef. Rakip kapanmis bekliyor, ice dogru al-ver yapip yan top disinda bir etkinlikleri kalmiyor.

Son düzenleme:
Defansa yardim etmesi cok sevindirici, begendim

Ayrica arnavut bir arkadasa sordum ismi Miloti diye okunuyorumus ismin arkasina i koyuyorlar benim ismim mesela Hakoni mis

Aslında solun adamı net belli de "aynı suda 3-4 defa yıkanılmaz" deyiciler musallat olmasın diye yazmıyorum.

Ona benzer biri de olur fakat bu ekonomik durumda en makulü bahsettiğim adamdır.
Kuruyu diyosan bence de olmaz hücum repertuarı dar savunma arkası koşuyla bir yere kadar

Sağda raşit bekiyle uyumlu üst üste binmiyo,içe dışa çalım var,tempo fizik var,çizgiye inme var,garry gibi forvete servis yapabilme var,şut var,sol ayaklısınıda bulursak sol tarafıda kangren olmaktan kurtarabiliriz

He geniş kadroda kuru gibi yada daka,daramy gibi oyuncularda olabilir çeşitlilik açısından

Kuruyu diyosan bence de olmaz hücum repertuarı dar savunma arkası koşuyla bir yere kadar

Sağda raşit bekiyle uyumlu üst üste binmiyo,içe dışa çalım var,tempo fizik var,çizgiye inme var,garry gibi forvete servis yapabilme var,şut var,sol ayaklısınıda bulursak sol tarafıda kangren olmaktan kurtarabiliriz

He geniş kadroda kuru gibi yada daka,daramy gibi oyuncularda olabilir çeşitlilik açısından
Ben Onyekuru hakkında dediklerine katılmıyorum o çocuk sadece savunma arkası koşularından oluşmuyor. Çok farklı meziyetleri de var. Bir kanat Rashica, bir kanat Onye tarzı oyuncu çok daha uygun ve rakiplerin kafasını karıştırıp önlem alınması zor bir durum oluşturuyorlar.

Mesela Garry ve Onye birlikte yapamadılar ama Garry gittikten sonra Feghouli formayı alınca her ikisi de yarım sezon çok iyi performans sergilediler. Rakipler sonlara doğru önlem falan alamıyorlardı. Onye kaçmasın diye uğraşırken Feg uzaktan yapıştırıyordu çünkü Onye'nin koşuları önünü açıyordu.

Neyse bu konuyu nöbetlerde falan çok defa kendimce anlatmaya çalıştım. Hem ekonomik hem mental açıdan bu kadar uygun bir oyuncu varken başkasını denemek bana anlamsız geliyor. Velhasıl ne artık o geri gelir, ne de bizimkiler alır onu. Eğer Rashica kalacaksa umarım onun tarzına benzer kanat alırlar.

Transferin son gününde takıma gelmek için maaşında 1 milyon euroluk indirime gitmiş.Kulübüyle de görüşmüşüz Spor Arena'ya ve Sabah gazetesine göre de oyuncu satılık değil demişler.Gelecek sezon başka 1 oyuncu bakmaya şimdiden başlasın kulüp yetkilileri..

Transferin son gününde takıma gelmek için maaşında 1 milyon euroluk indirime gitmiş.Kulübüyle de görüşmüşüz Spor Arena'ya ve Sabah gazetesine göre de oyuncu satılık değil demişler.Gelecek sezon başka 1 oyuncu bakmaya şimdiden başlasın kulüp yetkilileri..

Norwich premier lige çıkamazsa seve seve satacaklar

Vazgecmek bu kadar kolay mi

Geri
Üst Alt