- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.713
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen iyi diyorsan korkmaya baslayalimEvet hatta o kadar yazdım ki millet yeter artık dedi. Almanya'da çok iyiydi. Plde norwich gibi leş bir takıma gitmese tutuna bilirdi belki. Almanya performansına yaklaşırsa mest eder. Bakalım artık futbol bu kimleri ovduk patladık kimler bekledigimizden cokdaha iyi oynadı hiç brlli olmuyor
Canin sagolsun reisSen iyi diyorsan korkmaya baslayalim
Bu sene ts tirtiyi oynamazsa @Sami Karakoç banlanmalı
Her durumda ve herkese karsi yaninda durdum diye mi boyle oldu? Ey ademoglu cok nankorsuniyi oynamazsa @Sami Karakoç banlanmalı
Uzerime oynanan oyunlar hk yorumun neVisca ve Bytyqi'nin fark yarattığı ligde Rashica'nın onlardan aşağı kalacağını düşünmüyorum. Umarım opsiyonu vardır.
Seni döverim. Sami kardeşime ilişmeiyi oynamazsa @Sami Karakoç banlanmalı
"Hamsiler istedi diye aslanlar ölmez" - Kosovalı atasözüiyi oynamazsa @Sami Karakoç banlanmalı
Uzerime oynanan oyunlar hk yorumun ne
Ben birsey demeyecem. Çünkü nedensiz darliyorum herifi zatenrashica tutmazsa samiye 24/7 dm den darlicam
Sesinin tonu huzur veriyorArkadaş bu adam niye bu kadar favori oldu. Dinliyorum da analiz yerine futbolcuların hayat hikayesini anlatiyor. Tirt biri bence