#26 Milot Rashica

Ghezzal iyi oyuncu, bir oyuncuyu övmek için öbürünü kötülemeye gerek yok bence. Üç milyona satılması maaşıyla alakalıydi sanırım, yıllık 2.2 + bonuslar kazanıyor. Bunu bjk dışında ödemek isteyen yoktu

Rashitsa için konuşmak erken ama genel olarak kendisini beğeniyorum, 6-8 arası verilebilecek bir topçu.

Evet cok begeniyorum , Ghezzal daha iyi , Besiktas bizim sistemde oynadigimizda Ghezzal 1 sezonda 17 asist yapmisti.
Besiktas bizim sistemdeki gibi oynadigi olmadi ki gecen sezondan bahsediyorsun sanirim. Bizde sol tarafta Kerem var, sag tarafa da Ghezzal tarzi biri olmaz o yuzden. Rashica ileri geri kosan ve kanat ozellikleri olan bir oyuncu, sen son maclarini baz alarak hemen atip kesmissin. Ghezzal 10 numaradan devsirme kanatta topu alan ama genelde iceri kateden farkli bir oyun anlayisina sahip olan biri. Bizde oyle Yunus var, Yusuf var hatta Mata yasli olmasina ragmen ayni profilde.

Ayrica Ghezzal felaket yuksek maas aliyor. O yuzden de bonservisi dusuk.

Besiktas bizim sistemdeki gibi oynadigi olmadi ki gecen sezondan bahsediyorsun sanirim. Bizde sol tarafta Kerem var, sag tarafa da Ghezzal tarzi biri olmaz o yuzden. Rashica ileri geri kosan ve kanat ozellikleri olan bir oyuncu, sen son maclarini baz alarak hemen atip kesmissin. Ghezzal 10 numaradan devsirme kanatta topu alan ama genelde iceri kateden farkli bir oyun anlayisina sahip olan biri. Bizde oyle Yunus var, Yusuf var hatta Mata yasli olmasina ragmen ayni profilde.

Ayrica Ghezzal felaket yuksek maas aliyor. O yuzden de bonservisi dusuk.

hadi 4 milyon verilsin en fazla ama ben o kadar fark yaratan ve 7-8 milyonlar verilecek bir futbolcu oldugunu dusunmuyorum , bu benim fikrim.
size gore daha yuksek bedeller verilebilir , lafim yok.

hadi 4 milyon verilsin en fazla ama ben o kadar fark yaratan ve 7-8 milyonlar verilecek bir futbolcu oldugunu dusunmuyorum , bu benim fikrim.
size gore daha yuksek bedeller verilebilir , lafim yok.
Tepkim aslında 3 milyon euro'ya daha iyilerini alırsın algısında yatıyor yoksa herkesin beğenip beğenmemesi ayri ama Bundesliga da iyi oynamış sonra EPL yapmış 26 yaşında olan birini ne kadara almayı düşünüyorsun? Daha yerel ligte bu tarz bir oyuncuya talip olunca kapıyı 5 milyondan açıyorlar sana 3-4 milyona Rashica'yi bırakırlar mi? Onu demek istedim. Yoksa o fiyata daha iyi benzer özellikli kanat varsa yaşı da uygun tabi ki farklı düşünüp başka oyuncular da alınabilir. İlla alınmalı demiyorum zaten.

Dubua + yunusun olduğu kanattan akın akın gelen alanya çürük emrenin olduğu kanattan kendisi sayesinde gelemedi

Yinede kötüydü ama kötüyken bile katkı verebiliyo,bu ara formu hücum anlamında düşsede ben beğeniyorum

+1 kiralık ve zorunlu olmayan satın alma opsiyon modeli daha garanti görünmekte.

ıyı futbolcu ama sureklılığı yok.Yerıne adam olsa oynatmam bu form durumu ıle.

Çok fazla beklentiye giriyorsunuz, ne yapsın 2-3 adam geçip 90’a mı taksın topu, 15 cm arkasında sürekli 2 kişiyle bastılar, taktiksel bir oyun bu.

Çok gerilemiş adam Midstjo gibi. Emre Kılınç gibi hareketler ve tercihler yaptı

Dünya kupası öncesi Rashica nerede, şu Rashica nerede? Fizik olarak çok gerilemiş.

kalmak istemiyorsa kendi bilir

Geri
Üst Alt