#26 Milot Rashica

işini yapıyor. kaprisli değil. çok iyi profesyonel.. standartı tutturabilirse formayı bırakmaz..

Kötude olsa sahada kalacak olan topcu, defans katkisi muthis. Ofansi ucmasada işimizi göruyor. Onlu ve onsuz maclara bakarsak degeri direk anlasiliyor

Sevdiğim tarzda bir topçu. Yunus ve barış alperin de önünde.

çok çok faydalı adam

herkes 3. bölgeye odaklanıyor ama stoper çıkışlarında sırtı dönük top alıp kaybetmeyen tek kanat oyuncusu bu adam

5 ve altında her rakama hemen alınmalı

avrupa maçlarında çok ihtiyaç olacak

Gecen hafta bu yorum dikkatimi cekmisti

Bir kez daha tekrarlamakta fayda var,rashica’nin kanat rotasyonun da cok önemli bir yeri var

Her stil de kanat oyuncumuz var calim atan kosu özelligi olan fiziksel olarak güclü olan ama en önemlisi rashica’nin top sürmesi ve kanat ataklari

Hatta tarz olarak visca’ya benzetiyorum,kesinlikle sezon sonunda devam edilmeli

Kesinlikle bonservisi alınmalı tam bir görev adamı yedekte kalmaz sorun etmiyor.

Ne bicim yorumlar yapilmis yaf adam bildigin kanat oyuncusu gayet de katki veriyor tamam arada bir sendeledi ancak sakatliktan cikmisti malum. Bugun en etkili isimlerden biriydi topu gayet iyi kullandi ara paslari iyiydi ki asist de yapti.. Denedi. Gayet ideal bir oyuncu, bu seviyesini bozmaz ve de ustune koyarak devam ederse almamiz sart olur. Zaniolo ile bir uyum olusturacak gibi de gordum ben birkac sekansta.

Zaniolo gercekten 35 milyona gidecekse o para ile Icardi, Rasit ve 1 oyuncu daha alabiliriz. Zaten odemesi Ekim ve Kasim ayinda yapilacakmis.

Raso cok önemli, fizikli oyunu ile karsi tarafi dize getirebiliyor ve teknigi de cok iyi. Kesinlikle bonservisi alinmali veya kiraya devam.

Evet, daha yeni okudum ama bu işler belli olmaz. Play offlari gecip UCL'ye kalirsak en az 3 oyuncumuzu alirlar gibi
Cl'e kalirsak neden oyuncu satilsin. Asil ozaman kadroyu bozmasin cünkü cl de ilerledikce oyuncularda deger kazaniyor. Satis olacaksa gelecek sezon sonu olur. Bu kadroyu bozmazlar. Zaten kimse de gitmek istemez, bu ortam hele birde cl varken.

Cl'e kalirsak neden oyuncu satilsin. Asil ozaman kadroyu bozmasin cünkü ilerledikce oyuncularda deger kazaniyor. Satis olacaksa gelecek sezon sonu olur. Bu kadroyu bozmazlar. Zaten kimse de gitmek istemez, bu ortam hele birde cl varken.
Eger 35 mevzusu gercekse dedim + Nelson'un da çıkış maddesi var. Hoş, Nelson satilsa da Kaan ve Ross ile devam etme düşüncesinseyim. Tüm parası kasaya kalır 🤔🤔🤔

Eger 35 mevzusu gercekse dedim + Nelson'un da çıkış maddesi var. Hoş, Nelson satilsa da Kaan ve Ross ile devam etme düşüncesinseyim. Tüm parası kasaya kalır 🤔🤔🤔
Ha cikis maddesini baz aliyorsun, orada da oyuncu ile anlasacaklar. Sonucta bas parayi al götür olmuyor. Oyunculara da bakar is. Bu ortam ve cl'i heryerde bulamasin. Marcao bile kafasini duvarlara vuruyor simdi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt