#26 Milot Rashica

Müthiş herif. Takıma olan katkısı yokluğunda daha net belli olur. Hoca çıkaracak diye çok korktum. Hatırladığım kadarıyla 1 pozisyon harici bekini boş bırakmadı. O kadarı da olur 100 dakika içinde.

mücadelesine saygı duyalım da övgüler dizilmesini anlamıyorum.

üretmekte zorlanıyoruz. kerem zaten maç içi istikrarı olan bir adam değil. 10 dk iyi olup birden kaybolabiliyor. top kontrolündeki hatalar da ritim kaybı yaşatıyor bazen.

bu durumda en azından bir tane istikrarı olan adama ihtiyaç var . rashica o adam değil gibi geliyor bana.

ilk 11 oyuncusu olarak almazdım
hayırlısı

mücadelesine saygı duyalım da övgüler dizilmesini anlamıyorum.

üretmekte zorlanıyoruz. kerem zaten maç içi istikrarı olan bir adam değil. 10 dk iyi olup birden kaybolabiliyor. top kontrolündeki hatalar da ritim kaybı yaşatıyor bazen.

bu durumda en azından bir tane istikrarı olan adama ihtiyaç var . rashica o adam değil gibi geliyor bana.

ilk 11 oyuncusu olarak almazdım
hayırlısı
Bu adam gizli kahraman denilen türden bir topçu.maç içinde geriye koşmaları ve mücadelesiyle acayip fark oluşturuyor. Asıl mevkisi sol kanata koy geriye dönmeme konusunda biraz da özgürlük ver asist ve golleri de yükselir. Şu an görev adamlığı yapıp takım savunmasına çok fazla katkı sağlıyor

1680382238560.webp

Oyun icinde ne gerekiyorsa yapiyor. Yeni bir takimda ilk sezon... bir sonraki sezon daha daha iyi olacaktir. insallah allinir

Rashica mücadeleci bir isim ama ofans da bir tık kısır. Çalımı basıp geçeceği pozisyonlarda veya son toplarda kararsız kalıyor gecikme oluyor. Keza Boey de öyle, tam bir savaşçı olmasına rağmen skora katkısı soru işareti . Diğer tarafta Kerem de ofansif çok iyi ama savunma pek yapmıyor. Hiçbir şeyimiz tam değil yani.

Ne zaman izlesem siciyor ben izlemeyince iş yapıyor ilk yarı rezaletti ..
Rashicanin bence en büyük sıkıntısı son topu verimli kullanamaması.. Bakmadan habire orta açıyor boşa gidiyor biraz bakarak pas şeklinde oynasa verimli olacak..
Ben hala bonservisinin alınmasına sıcak değilim.. Bir kanat oyuncusu önce hücumda kendi işini iyi yapacak..Savunma katkısı diyoruz da hücumda işini yapsa ilk yarı bu maç kopardı belki de

Şu an oynadığı futbolu giriş-gelişme Hazard, sonuç Ömer Bayram olarak yorumlayabiliriz. Herşeye rağmen müthiş özverili ve çalışkan bir futbolcu saygıyı sonuna kadar hakediyor aslan.

Takımla oynadıkça her geçen gün daha da iyi olacak fiziksel seviyesi düzeldi bonservisi alınmalı Visca 2.0 katkısı yapar.

Bu arada garanti bu transfere salça olur fbjk. Sezon bitmeden Norwich ile işi bağlasak fena olmaz.

çalışkan da biz hücum kısırı takımız ileride 10 aksiyon yapıyorsa 5 tanesi boşa. kafanı bi kaldır be adam sanki arkasından araba geliyor çabuk çabuk eli ayağı birbirine giriyor... solda oynayınca daha hücumcu bence solda oynamalı

çalışkan da biz hücum kısırı takımız ileride 10 aksiyon yapıyorsa 5 tanesi boşa. kafanı bi kaldır be adam sanki arkasından araba geliyor çabuk çabuk eli ayağı birbirine giriyor... solda oynayınca daha hücumcu bence solda oynamalı
Asıl mevkisi sol zaten biz Keremden mütevellit sağda oynatıyoruz.

Geri
Üst Alt