#26 Milot Rashica

İdeal mevkii, savunmaya katkısı yüksek olduğu için 4-4-2 sağ kanadı...4-2-3-1 için biraz düz kalıyor; yine de bu sezon için ilk seçenek olmaya devam etmeli. Hele 4-3-3 kanat forveti olarak hiç uygun biri değil...

Gelecek sezon planlamasında; tercih edilecek formasyon, olası alternatifler ve fiyat/performans kriterlerine göre bir değerlendirme yapılmalı...

Zaniolo transferi, gelecek sezon planlamasının 4-3-3 yahut zayıf ihtimalle 3-4-3 gibi, kanatlarda forvet özelliği ağır basan oyuncuların tercih edilmesini destekliyor. Değilse Zaniolo transferi baş ağrıtabilir...

İdeal mevkii, savunmaya katkısı yüksek olduğu için 4-4-2 sağ kanadı...4-2-3-1 için biraz düz kalıyor; yine de bu sezon için ilk seçenek olmaya devam etmeli. Hele 4-3-3 kanat forveti olarak hiç uygun biri değil...

Gelecek sezon planlamasında; tercih edilecek formasyon, olası alternatifler ve fiyat/performans kriterlerine göre bir değerlendirme yapılmalı...

Zaniolo transferi, gelecek sezon planlamasının 4-3-3 yahut zayıf ihtimalle 3-4-3 gibi, kanatlarda forvet özelliği ağır basan oyuncuların tercih edilmesini destekliyor. Değilse Zaniolo transferi baş ağrıtabilir...
Zaniolo ile oynayabileceğimiz tek formasyon 4-4-2 olur Rashica sağ da gereken defansif ve ofansif katkıyı fazlasıyla verir ona eminim ama bu sefer sol tarafta sıkıntı yaşarız. Kalan haftalarda en ideali Icardi yerine 70 gibi skoru almışsak Zaniolo girebilir eğer skor ihtiyacı varsa da Gomis sokmadan direk Zaniolo'yu oyuna alıp 4-4-2'ye dönmemiz.

Çok beğendiğim bir oyuncu bence en önemli özelliği sabit bir standardı olması. Takım oyununa uygun ve oldukça çalışkan. Ayrıca hücumdaki potansiyelinin hala önemli bir kısmını gösteremedi bence ama buna rağmen çok faydalı oluyor. Hücumda daha fazla sorumluluk alırsa çok daha kreatif olacağını düşünüyorum. Bremen döneminde 30 Milyonluk değerler görmüş bir oyuncu hücumda sanıldığından çok daha meziyetli. Zaniolo çok yetenekli ve önemli bir oyuncu oynamasını da çok istiyorum ama şu aşamada hem takımla daha uyumlu olan hemde daha hazır olan Rashica ile devam edilmeli. Rashica'nın ideal şartlarda bonservisinin alınmasını isterim hem 11 hemde alternatif olarak çok iyi bir isim.

Okan hocanın başakşehir kariyerine bakarsak, seneye icardi zaniolo çift forveti görme ihtimalimiz bence az değil, işte o zaman sağ veya sol kenarda rashica çok iyi olur, kerem ne olacak ? Os ne olacak onu bilmiyorum ama

Okan hocanın başakşehir kariyerine bakarsak, seneye icardi zaniolo çift forveti görme ihtimalimiz bence az değil, işte o zaman sağ veya sol kenarda rashica çok iyi olur, kerem ne olacak ? Os ne olacak onu bilmiyorum ama
Zaniolo, 'hedef forvet' pozisyonunda oynayabilecek özelliklere sahip bir oyuncu gibi görünmüyor. İkinci forvet desek, oyun kurucu, geliştirici özelliğe sahip olduğuna dair bir izlenim de edinemedim kendisinden. Dripling ve fırsatını bulduğunda şut atma dışında öne çıkan bir özelliğini de göremedim hatta...

Bazılarının iddia ettiği gibi, hatırı sayılır bir karla satış garantisi almadıysak, yanlış bir hamle olmasını çok muhtemel görmekteyim. Umarım yanilırım...

Senin gibi bir kanatta solda olsa bu takımı kimse tutamaz..

İsmi ilk anıldığı zamandan söylemiştim bu adamın arkasından ağlarız diye, umarım alırız bir şekilde bonservisini.

Geri
Üst Alt