#26 Milot Rashica

Nelsonu 20 üzerine satarsak o para Rashica,İcardi+stopere yeter diye düşünüyorum

Transferi her zaman zordur demişimdir yine zor 1 transfer.İngiliz kulüpleriyle uğraşacağımıza İtalya Ligi'ndeki takımlardan devam edelim ve Riccardo Orsolini'yi alalım.Lig'in bugu olur kulladığı duran toplarla ve burda da çok sevilir bu oyuncu..

Kanat oyuncusuna bakış açımı değiştirdi Onyekuru, Bruma tarzı oyuncuları değerli buluyordum.

Taraftar çok fazla isterse, norwich de fiyatıni tavana çeker, çok örneğini yasadik

Fb bi kanadı bununla diğer kanadı da bjklı kelle kurar

bazen delirtiyo kafayi kaldirmayip pancar motoru gibi oynuyo ama bilmiyorum ya caliskan bi herif ucuz yollu alabilirsek fena olmaz diorm!!!

Son 4 maç 2 gol 1 asist.

Bunlardan biri Kasımpaşa galibiyet asisti. Diğeri Konya golü. Diğeri son haftadaki 2.gol.

Kritik zamanlarda iş yapmış

formda ve belli ki uyum sagladi..2 yillik sözlesme yapilmasi taraftariyim düsük bir bonservis bedeli karsiliginda

Galatasarayın viscası. Bunu alırız 4-5 civarına tahminimce. Her hoca böyle bir oyuncuyla çalışmak ister. Az top kaybı,görev adamı,multifonksiyonel,beke yardım,pres,son vuruş kalitesi,gol,asist herşey var adamda.

bence norwich bunu baska bir takıma satacak. sattıgı takımda kadroya giremeyecek. biz de yeni takımından tekrar kiralayacagiz.

Geri
Üst Alt