Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.836
- 11.965
- 2.158
Aşı tutarsa sene sonu kopartabilir miyiz? Hoş artık vasıfsız bir yönetim yok ama..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keremde şut var da, şut atmadan 50 kere adam çalımlayım adamların içinden geçeyim diye uğraşmaktan şut çekemiyor.kerem'i keser cünkü keremde olmayan 2 önemli özelligi var: sut ve oyun anlayisi
kosu yaptiktan sonra gücü yetmiyor daha cok haklisin veya sut teknigi zayif, topu kale agzina kadar tasiyip kaleciye geri pas veriyor bazenkeremde şut var da, şut atmadan 50 kere adam çalımlayım adamların içinden geçeyim diye uğraşmaktan şut çekemiyor.
Opsiyonu olmamasi kötü. Gerçi bi şekilde alırız floryanin suyunu icirdikten sonraGerçek potansiyelini çıkaracağız bu adamın. Kötü oyuncu değil kesinlikle.
En kotu keremin toplanmasinda yardimci olur gecen seneki kerem bize yeter hemen cope atmayinBundan verim alamazsak takımda gram değişiklik olmaz. 5 transfer yaptık diye şov yapıyoruz da yusuf ve ross kadroya alınmaz, mata yedek bekler şu an için. Icardı ne kadar artı yönde değiştirir hucum aksiyonlarımızı bilemiyorum. Dönüp dolaşıp bunun vereceği katkıya kalıyoruz. Kerem en zayıf noktamız ofansta. Eğer bu keremi kesemezse ya da yabancı sınırı yüzünden takımdan kesilen bu olursa bir çok şey hayal ettiğimiz gibi olmayabilir. Kanat kanat dedik geldi. Ritim bulana kadar oynatmalıyız. Kadroya yazılacak ilk isim olmalı
o zaman yola aktürk ile devam ederizBundan cacik olmazsa buyuk patlarız. En sorunlu bölgeye yapılan net olmayan bir transfer. Gözünü seveyim duzgun oyna.
O senaryoda yola devam edemezsin şarampole yuvarlanirsin.o zaman yola aktürk ile devam ederiz
bytigi nereliydi ?bytiqi'nin 2 level üst versiyonu gibi geldi bana. balkan topçcudur. iş yapar.