Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.821
- 3.133
Maç'ta hocaları Bytqi ile beraber ısınmaya yollamış Rashica'yı oyuna almadı şimdilik diğerini aldı oyuna..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çare Emre Taşdemir.Adana maçında yunus veya Kerem yedeğe çekilip Berkan ortasahaya geçmeli Rachica 'da ilk 11 başlamalı.
Bu adamın artık oynama vakti geldi.
Bize kanatta fark yaratacak adam lazım
Bu kadro ile çıkarsak rakipler ortasahayi delik deşik eder.Mata,mertenss +35 yaş icardi zaten kondisyon,mental ve güç yerlerde kim savunmaya dönecek?Çare Emre Taşdemir.
Muslera
Boey Nelsson Apo Emre
torreira oliveira
Yunus mata mertens
Icardi
Yine rashica'y oynatamadım. Icardi hazır değil Mertens ileri rashica sola olabilir.
Kanatta ancak prime Figo oynarsa Berkan'ın orta saha oynamasına razı olabilirim.Adana maçında yunus veya Kerem yedeğe çekilip Berkan ortasahaya geçmeli Rachica 'da ilk 11 başlamalı.
Bu adamın artık oynama vakti geldi.
Bize kanatta fark yaratacak adam lazım
Berkan'ın olduğu orta sahanın hiç oluru yok. Açın geçen sezon bir iki maçı tekrar izleyin.Kanatta ancak prime Figo oynarsa Berkan'ın orta saha oynamasına razı olabilirim.
Çare Emre Taşdemir.
Muslera
Boey Nelsson Apo Emre
torreira oliveira
Yunus mata mertens
Icardi
Yine rashica'y oynatamadım. Icardi hazır değil Mertens ileri rashica sola olabilir.
Hoca kazımcan kardeşimizi hiç düşünmüyor sanırım.XXX
Care Kazimcan bu mantik ile.
Rtaş bence yazdığımı bir daha okumalısın. Aynı şeyi söylüyorum zaten.Berkan'ın olduğu orta sahanın hiç oluru yok. Açın geçen sezon bir iki maçı tekrar izleyin.
Buna da güldümBu tavri hos bulmadim
Bu tavri hos bulmadim