#26 Milot Rashica

Kanat oyuncusu dediğin topu aldı mı yaldır yaldır gidecek, çat diye eveleyip gevelemeden topu içeri çevirecek. Tıpkı bu adamın yaptığı gibi. Ters ayaklı kanatlar yüzünden kaç maç heba oldu, bu arkadaş oynadığı son 2,5 maçta özlediğimiz kanat performansını fazlasıyla verdi. Sol kanada da aynı bunun gibi sol ayaklısını bulmamız elzem. Bizi ihya edecek olan budur.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takımın sorununun Yunus olduğu anlaşılmıştır sanırım. Yunus gerçekten sorun bu takımda anlayın artık.
Malesef öyle göründü bu maç, katılıyorum

Her ne kadar Kerem yenilen golde, Nelson ile birlikte hatalı da olsa dün akıllı tek top oynamaya başlamıştı başlarda beğendim sonra kan beynine gitmemeye başladı demekki

Geldiğinden beri en derli toplu maçını oynadı. Biraz hızından kaybetmiş ama net olarak bizim ihtiyacımız olan kanat oyuncusu.

Eskisi gibi savunma arkasına atılan topları alıp gidemiyor ama yaptığı topsuz koşular hem savunmanın dengesini bozuyor hem de diğer oyuncularımıza alan açıyor. Yunus bu tarz bir kanat oyuncusu değil.

Direkt karşılaştırmak Yunus'a haksızlık olur ama Rashica'da şu an bizim oyunumuza en uyacak olan kanat oyuncusu.

Yusuf ve Yunus'un tarzları benzer o yüzden Rashica transferi çok kritikti. Umarım üstüne koyarak devam eder.

2 sorum var
1) bonservisini almalı mıyız
1a)bunu konuşmak için çok mu erken
2)balkanlardan başka topçuları da gsmizde görmek ister misin
1 evet
1a hayir , cunku bundesligada kendini kanitlamis oyle tesadufen iyi bir oyun sergilemedi iyi oyuncu
2 isterim tabiki ben severim balkan futbolculari (hadziahmetovic ve Muriqiyi gormek isterim)

1 evet
1a hayir , cunku bundesligada kendini kanitlamis oyle tesadufen iyi bir oyun sergilemedi iyi oyuncu
2 isterim tabiki ben severim balkan futbolculari (hadziahmetovic ve Muriqiyi gormek isterim)
yaz döneminde muriqinin gelmesini çok istemiştim. maliyeti yüksek olmasa kesin düşünürdük ve çok da iyi olurdu.

Hiç umudum yoktu ama beni rezil ettiği kendisine teşekkür ediyorum.

Daha doğru dürüst süre almadan Redmond’ı övüp bu arkadaşı boklayanlar şu an ne yiyor acaba

Geri
Üst Alt