#26 Milot Rashica

çok tehlikeli bi hücum oyuncusu

Kim aldıysa eline sağlık

Uzun yıllar kalmalı

Takımın en iyi oyuncusu bana göre şuan için

Elimizdeki en iyi hucum oyuncusu. Hem en etkili oyuncu hem de hucum oyuncusu. Sutlari guzel, dogru tercihleri yapiyor genelde ve ustune iyi paslar cikariyor. Devam etmeli bu sekilde. Haa bu arada, yeri sag acik. BAY yuzunden yerini degistirme su adamin Okan Hoca. Alma BAY'i falanda solda oynamak istemiyorsa.

begenmeyenlere futbol izlemek yasaklanmali

Milot Rashica Ghezzal tırnağını yesin senin. Ligin en kaliteli en klas ve en zeki kanat oyuncusu sensin Kosovalım. Werder Bremende attığın goller seni Premier Lige taşımıştı. O Norwichde fark yaratan tek oyuncu sendin. Kaliteni yeniden herkese gösterdin bizde. Ben sağda direk yazarım kadroya

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadroya ilk yazilacak isimlerden olmali artik

Devre arası bonservisini almak için bence hamle yapmalıyız.

Sezon sonu goodbye my lover, goodbye my friend, you have been the one for me demeye hazirlikli olalim. Yedirmezler

Kerem ve Yunus'tan çok daha faydalı. Çok hareketli ve sürekli koşu atıyor. Topla da çok iyi zaten.

Keşke alabilsek.

Oyun ve hücum repertuarının geniş olması elimizi ve olmayan oyunumuzu inanılmaz rahatlatıyo

Devre arası kulübüne takas olarak keremi teklif etsek küfür yermiyiz acaba

takımda kanat oyuncusunda benzeyen tek adam bu

çok iyi olduğunu söyleyemem ama diğerleri gibi zarar vermiyor en azından
Ya Galatasarayli degilsin yada futbolu cok iyi bildigini sanan Kamilin tekisin Hic biseyi begendigin yok.Su kotu bu kotu.Kotu cikinca millet sana hak veriyor.Herkese kotu dersen illa iclerinden kotuler cikicak sonrada ben futbolu biliyorum diyorsunuz.

Geri
Üst Alt