Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse oynamasin demiyor ki , herkes yedeklerde yunus oldugu bildigi icin Rashicaya toparlan diyor toparlansin cunku baska topcu yok.Kimse kusura bakmasın, bu adamın ölüsü bu takımda oynar. Zira arkasında bekleyen adam apaçi Yunus. O sebeple hücumda etkili olamasa da, pamuklara sarıp sarmalamak lazım kendisini. Ha gideriz yerine Di Maria'yı falan alırız o zaman ayrı. Ama şu kadroda elinde Rashica varsa Rashica oynar.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk maçlardaki hücum etkinliği olmadığına ben de katılıyorum, ama buna rağmen birçok pozisyonun içinde kendisi var, atamadığı goller var. O yüzden çok da yerilecek bir durumu yok, sonuçta bu adam Cristiano Ronaldo değil, tek başına über fark yaratamaz. İyi bir takım oyuncusu olarak görmek lazım kendisini. Bu dönemde defansif katkıları hücum performasına göre daha çok ön plana çıkıyor. Ama muhakkak skora da etki yapmaya başlayacaktır er ya da geç.kimse oynamasin demiyor ki , herkes yedeklerde yunus oldugu bildigi icin Rashicaya toparlan diyor toparlansin cunku baska topcu yok.
Salgın sonrası fiziksel olarak zayıfladı ama tekniği halen yerinde attığımız 2 golün içinde de kendisi var sağ bölgede birinde Boey'e duvar oldu 2'ye 1 yaptılar orta geldi gol oldu. Diğerinde de Kerem'le uzun süre paslaştılar. Katkısı göründüğünden fazla tek eksikliği Dünya Kupası öncesindeki fizik kalitesi yok onu da toparlar diye umuyorum.Sanırım Rashica'nın ilk 11 oynamaya başladığından beri her maçı kazandık, oyun içerisinde doğruları yapan bir adam. Ben inanıyorum yeniden o tepe noktasını izletecek bize önümüzdeki maçlarda
Bence Boey in bu kadar özgür çalışmasında Rashica nın emeği de çok, hiçbir zaman hücumda da defans tarafında da Boey i yalnız bırakmıyor. Sanırım bu ikilinin birlikte oynadığı sağ kanadımızda rakibi her türlü perişan ediyorlarSalgın sonrası fiziksel olarak zayıfladı ama tekniği halen yerinde attığımız 2 golün içinde de kendisi var sağ bölgede birinde Boey'e duvar oldu 2'ye 1 yaptılar orta geldi gol oldu. Diğerinde de Kerem'le uzun süre paslaştılar. Katkısı göründüğünden fazla tek eksikliği Dünya Kupası öncesindeki fizik kalitesi yok onu da toparlar diye umuyorum.
Boey - Rashica bozulmaz Kazımcan dönsün tahminim Kerem'in performansı da yükselecek Kazımcan baya teknik ve Kerem'i de rahatlatıyor verkaç yapabiliyor iyi anlaşıyorlar.Bence Boey in bu kadar özgür çalışmasında Rashica nın emeği de çok, hiçbir zaman hücumda da defans tarafında da Boey i yalnız bırakmıyor. Sanırım bu ikilinin birlikte oynadığı sağ kanadımızda rakibi her türlü perişan ediyorlar
İşler sağ kanatta bu kadar yolunda giderken ne olursa olsun bozmama taraftarıyımm, zamanında Mertens için neler söylendi adam şimdi her maç bizleri mest ediyor, inanıyorum yakında Rashica da kendini bulacaktır
Aslına Kazımcan fizik ve atletizm olarak da elimizi bayağı rahatlatır, mesela bu maç Emre çok çok skora etki etmedi ama sürekli ileriyi düşünmesi hızıyla o koşuyu yapması iş yapıyor bunun çok daha istikrarlı halini Kazımcan yaparBoey - Rashica bozulmaz Kazımcan dönsün tahminim Kerem'in performansı da yükselecek Kazımcan baya teknik ve Kerem'i de rahatlatıyor verkaç yapabiliyor iyi anlaşıyorlar.
Emre hücum yönünden iyi ama defansif açıdan da sıkıntılı Kazımcan hem hızlı hem fizikli hem de teknik son sakatlığı şanssızlık oldu umarım bir daha sakatlık yaşamaz istikrar sağlar.Aslına Kazımcan fizik ve atletizm olarak da elimizi bayağı rahatlatır, mesela bu maç Emre çok çok skora etki etmedi ama sürekli ileriyi düşünmesi hızıyla o koşuyu yapması iş yapıyor bunun çok daha istikrarlı halini Kazımcan yapar
takımı benimsemiş çalışkan ve alternatifi olmıyan biri, hemde kiralık olmasına rağmen . laf etmek için DELİ olmak gerekir
takımı benimsemiş çalışkan ve alternatifi olmıyan biri, hemde kiralık olmasına rağmen . laf etmek için DELİ olmak gerekir