#26 Milot Rashica

Sorun forvetleri besleyememek idi. Bu konuda Yunus ve Kerem’in üstünde acayip bir baskı vardı. Sanki her topta kaleyi düşünmek zorunda hissediyorlardı. Rashica bu konuda kilidi açtı, çok işimize yaradı. Ancak şu an hem Yunus, hem Kerem bu baskıdan kurtulmuş durumda. Formda olanın oynayacağı bir yapıya dönebilir bence

Defansif ozellikleri iyi ama ofansif ozellikleri vasat yada vasatin bir tik ustu. Bonservisi 4 milyon Euro civarina alinabilinirse faydali bir transfer olur bence.

Faydalı ve hele 4-2-3-1 düzeninde kolay vazgeçilmemesi gereken, takım defansına çok katkı sağlayan bir oyuncu. Çoğu kişinin istediği gibi; iki kanadın birden kanat-forvet yahut inceci hücum organizatörü olabilmesi için baştan 4-3-3 e göre planlama yapmak gerekir. Hem Mertens, hem savunma yönü düşük iki kanatla orta saha direnci çöker...

Fiziken biraz toparlayınca hücum katkısının da artacağını umuyorum...

Önü kapalı olduğu halde orta yapma girişimlerinin biraz Sarbi Reyizi anımsattığını da söyleyeyim yeri gelmişken;)

Çalışkan, takım savunması katkısı yüksek ama hücum katkısı muazzam düştü. Acil toprlanmalı

Çıkıp bir golünü yazsa bence kendi adına kırılma olacak Rasihca nın, bekliyorum güzel bir golle yeniden çıkışa geçmesini

Milot Rashica bu takıma girdi gireli biz 9/9 yaptık. Herkes düşüş yaşadı ve ayağa kalktı. Rashica muazzam oyunlar çıkardı bu takımda ve şuan düşüşte olsa da toparlayacak herkes rahat olsun. Kosovalı Salah o boru değil aslanım benim..

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakatlık-hastalık sonrası hala tam toparlayamadı bu net belli oluyor ama bu adam bu kadar kötü şut atmıyordu.

Nasıl o topları çerçeveye sokamayıp 5-6 metre üsten saçma sapan yerlere vuruyor anlamlandıramıyorum. :danyal:

Bu takımda ilk 11 yeri garanti.orası kesin.
Fakat bonservisi alınmalımıdır orada soru işaretleri var.
Benim düşüncem daha iyisini alabiliriz ..
Alternatif olarak 3,5 milyona alınırmı onuda ekonomik durum yani dursun ve erden başkan bilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 11 başladığı maçlarda tek puan kaybımız Boey'in saçma sapan kararla atıldığı Alanya maçı 9 maç 8 galibiyet 1 beraberlik totalde.Skor katkısı ne kadar az olsa da oyun içine verdiği katkı muazzam+boeyle olan uyumu da bonusu.

Bir kanat oyuncusunun en çok övülen özelliği defansif yardımı ise orada bir durmak lazım. Tamam bunu hiç yapmasın veya oyunun bu yönü önemli değil diyen yok da bu pozisyon önceliği de belli o yüzden soğudum kendisinden yine de maalesef şu an iyiye yakın tek kanat oyuncumuz, mevcut formu epey kötü.

İyi oyuncu ama biraz daha iyi son paslar vermesi ve şutlar çekmesi lazım. Rashica'nın oyun katkısı ve mücadelesini gerçekten beğeniyorum takım için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fakat şu sakatlık sonrasında hala Beşiktaş ve Başakşehir maçlarındaki formunu yakalayamadı umarım ilerleyen maçlarda bu seviyeye tekrar gelir

Geri
Üst Alt