#26 Milot Rashica

Kesinlikle sezon sonu gitmeli büyük rakamlara bize transfer olacaksa o paralara daha iyisini bulur scout ekibi.

Çok net pozisyonları kaçırıyor, ekstra bir adam gibi gelmiyor artık.

farkli macmi izlediniz, mükemmel katki sagladi, golünü bile atti, üstelik sonradan girip.

FnlF59RWYAACv6i.webp

Seviyorum bu çocuğu. İlk kaçırdığı pozisyonda çok kızdım ama affettirei kendini.

Yav millet kacirdigi gole takmis ama o pozisyonu nasil hazirladigini görmüyor kimse. Giresunlu topcuyu klas bir hareketle pazara yolladi. Sonra da golünü atti zaten. Yunusun golünde gomise ortayi acan da buydu.

Ben de sezon sonu illa alinmali demiyorum, daha iyisi varsa buyursun gelsin ama su takimda bu adam gözü kapali oynar ve oynamali.

attığı gole çok sevindim. performansı artarak devam edecektir ilerleyen haftalarda. sahip çıkalım

Takım oyununa katkısı şahane özellikle bek yardımı ama icardinin orta sahadan kaçırdığı pozisyonda nasıl atamadı anlamadım alınıp alınmama işi sene sonunda bakılır.

Soru: 4-0 kazandınız, ne düşünüyorsun?

Milot Rashica: "En iyi oyunumuz değildi. Daha iyi olmalıydık."

Mutlaka alınmalı. Böyle oyuncularla iyi takım olunuyor.

Attigi golde yine golden önceki cektigi sutta gibi kalecinin üstüne vursaydi Gomis bunu dövse hakkidir derdim.

En uyuz oldugum seylerden biri kaleciyi önüne alan topcunun topu kalecinin üstüne vurmasi. Gol atmasi iyi oldu ama. Hem Rashica'nin hem de özellikle Yunus'un buna cok ihtiyaci vardi.

Geri
Üst Alt