#26 Milot Rashica

Bonservisi alınacaksa kesinlikle Kerem kalmalı ya da yerine aynı onun gibi asist ve gol sayısında duble yapabilecek skorer bir kanat alınmalı.
Kerem sayesinde skor yapma/yaptırma noktasında sıkıntı yaşamadık. Lakin Kerem böyle performans vermese çok göze batacaktı Rashica. Hücumda hiçbir katkı vermiyor, max Anadolu'da oynar vs denilecekti.
Oyun disiplinine ve takım savunmasına katkısına lafım yok ama kendisinin hücum meziyetlerinin çok da ahım şahım olmadığı ortada.
Sen onun Kayserispora attigi golu ataride at, sana hemen 5 milyar !

Rashica yı çok severek takip ettim bu sezon, oyunun iki yönünü de oynamasıyla mücadelesiyle bu takımı tutkal gibi yapıştıran bir oyuncuydu

Ama gel gelelim şampiyonlar ligi şampiyonlar ligi diye bahsettiğimiz sezona sağ kanatta Rashica ile girer miyim? Yapabiliyorsak daha iyisine gitmekten yanayım

Kararsizdim bu herif hakkinda, defansa yardimi cok iyi. Bonservis+maas uygunsa alalim.

Şampiyonlar ligi için alınabiliyorsa daha iyisinin alınmasından yanayım, ama Rashica'nın devam etmesine de karşı değilim

Takım içinde çok iyi uyum sağladı. 14 maçlık seriyi yakaladığımız dönemde de ligin sonunu getirirken de Rashica'nın üstün performansı çok önemliydi

Maddi durumlardan dolayı alınmasa bile bu profil bir oyuncu kadromuzda şart. Geçen sene başında da çokça bahsetmiştik bu durumdan.

Kesinlikle alınmalı çok düzgün bir profil ister 11 başlasın isterse sonradan oyuna girsin her zaman katkı alınacak bir adam ve bizi çok sevdi çok sayıda maç oynanacağını da düşünürsek devam etmeli ....

Ligde kalite ile şampiyon olursun ama avrupada, kanatın bekini takip edecek.
11-12 sezonunda engin emre kanatları baya baya pres yapıyordu ve ileride ki elmanderle beraber rakibi boğuyorduk.
Bu sezon ise o motor gücünü ileride rashica ile yaptık icardi ve mertens de fena olmayan pres yaptı.
Şimdi ben oraya yıldız alacağım dersen bu oyun anlayışından vazgeçeceğim demek istiyorsun anlamı çıkar.

Milot Rashica.. Roketman! Evet belki bu takımda kendisinden daha kariyerli oyuncular var ama bu takım Rashica ilk 11 oynamaya başladıktan sonra 14/14 yapıp lige ambargo koydu. Gerek sahaya koyduğu Temposuyla, Gerek de topla Driblingleri ile takımın seviyesini çok yukarı çekti ve Boeyle beraber o kanadı harika kullandılar. Bonservisi İcardi kadar kıymetli bizim için. Umarım hep bizimle kalırsın Kosovalım! InCollage_20230607_173208324.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milot Rashica, Vedat Muriqi'nin oğlunun sünnet düğününe katıldı.

1686349010201.png

Umarim alinacak sekilde bir cozum bulunur ben kalmasini isterim. Farkli ozellikleri var ve bizim oyun planimiza cok uygun ustune oyunun iki yonune de katki veriyor.

Geri
Üst Alt