Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.607
- 44.729
- 2.388
500. kez yazıyorum
futbol cahili turnusolu
futbol cahili turnusolu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha bu adamin alternatifi dgl, show amacli yapilmis bi transfer.
Zahaya da b.k atmazsin beBoeyin önüne zanio da gelse kerem de gelse zaha da gelse boeyin hucumunu frenlemesi gerekecek.
Boeyi bu sezon övenlerin rashicanin boeye yaptigi katkiyi gormezden geliyorlar. Komik
Gül o zmn ustad.gülünç bir ifade
Gül o zmn ustad.
Keremi daha çok begeniyordurgüldüm ztn. zaha gibi adam almışsın show dion. tuhaf
Haftalardır kafa ütülüyordunuz burada bu adam vasat diye. Noldu yine bizlerin dediğine geldiğiniz mi tıpış tıpış.
Her şey skor her şey ofans değildir, ki ofansı o kadar lanse edildiği gibi vasatta falan değil asla. Sadece gol ve asist odaklı bakarsanız Mertens'in de hücum etkinliğindeki önemini anlayamayıp böyle aptal aptal uçağa kadar sırtınızda taşımak isterseniz işte.
Melih bozuldu artik, sacma sapan seyler yaziyor.güldüm ztn. zaha gibi adam almışsın show dion. tuhaf
30 Nisan'da lig devam ediyorken yazıyorduk biz yukarıdaki görüşlerimizi.Şampiyon olursak ve CL ligine gidersek, elek olmamak için bu tip oyunculara ihtiyacımız var.
Aynini ben uc post once yazmisim kimse like atmamis. Admir olmanin faydalari.Satın alma opsiyonlu kiralanmalı.
İkimizin söylediği şey farklı, kiralamazlar, opsiyonla verirler anca.Aynini ben uc post once yazmisim kimse like atmamis. Admir olmanin faydalari.