#26 Milot Rashica

İkimizin söylediği şey farklı, kiralamazlar, opsiyonla verirler anca.

Bu yıl çıkmasın para diye dedim.
Satin alma opsiyonlu kiralayalim demisiz iste. Niye farkli? At ordan uc bes like fakir sevindir. Hatta guzel bir tag fena olmaz. "Fenerden korkan fenerli olsun" gibilerinden.

Satin alma opsiyonlu kiralayalim demisiz iste. Niye farkli? At ordan uc bes like fakir sevindir. Hatta guzel bir tag fena olmaz. "Fenerden korkan fenerli olsun" gibilerinden.
Yok yav bence zorunlu opsiyon olmadan kiralamazlar ondan dedim :D

Adamlar zorunlu opsiyonsuz kiralarsa, gelecek seni icin kendi ayaklarina sikmis olur.

Tek senesi kaldigi an simdiki gibi tok saticilik yapamazlar.

Takımda olması çok önemli. Tam anlamıyla joker.

Bu adam bence onemli adam alinmali sadece beki kovaliyor savunma katkisi vs diyerek bence haksizlik ediliyor.Hucumda pek basit top kaybi yapmiyor temposu var aidiyeti var petformasinsi var yaşı uygun solda oynasa ki zahadan sonra oynamaz artik ama oynasa skora da daha fazla katki verebilme potansiyeli var kisaca bence vazgecmemeli almaliyiz.

Takım dizilişinden çok fazla bahsettiğimin farkındayım ama iş dönüp dolaşıp o noktada tıkanıyor. Hocanın bu konuda biraz muallakta kaldığını gözlemliyorum; sonuçta 'ortaya karışık' gibi bir şey çıkıyor sanki...

Eğer 4-2-3-1 den devam edecekse, sol tarafa da bir Rashica lazım aslında. Kerem başka özellikleriyle ciddi katkı sağlıyor ama oranın ideal oyuncusu değil. (Aynı minvalde orta ikilinin DM özelliklerinin baskın olması gerektiğini de yeri gelmişken tekrar etmiş olayım)...

Kerem ve Zaniolo varken bir de Zaha' nın alınmasıyla birlikte orta sahayı üçlemek niyetinde olduğunu ummuştum, şu ana dek buna dair bir emare göremedim. Rashica, o durumda da yine tercih edilebilecek 'versatil' bir oyuncu, hücum ve skor katkısı kesin artacaktır ama mevcut düzendeki kadar olmazsa olmaz görülmeyebilir...

Bunlar bir nevi fikir jimnastiği. Nerdeyse eminim ki Okan Hoca mevcut taktiğinden vazgeçmeyecektir. O yüzden de Rashica' dan asla vazgeçilmemeli. Bahsedilen çift haneler hikaye gibi geliyor; bir tek Abdülcabbar çalım sevdasıyla gözü karartır belki!..

muslera
boey - nellson - bardakçı - kazımcan
toriera - hayvani8
rachica -icardi - zaha - kerem
içeride anadolu takımlarına 4+ atacak takım ektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 milyon kiralik ücreti sonra 2 milyon zorunlu opsiyon ve 1 milyon bonus daha fazlasi gereksiz

muslera
boey - nellson - bardakçı - kazımcan
toriera - hayvani8
rachica -icardi - zaha - kerem
içeride anadolu takımlarına 4+ atacak takım ektedir.
İlk 11 e üç adet kanat oyuncusu yazıyorsun, Zaha SS olmak üzere ve geldiği söylenen 35 milyonluk teklif yetersiz bulunan Zaniolo yok!..Doğru planlama gibi durmuyor. Yanlış anlama, lafım sana değil; Zaniolo' ya ben de yer açmakta zorlanıyor, Rashica' dan vazgeçmek istemiyorum bu kadroda...

İlk 11 e üç adet kanat oyuncusu yazıyorsun, Zaha SS olmak üzere ve geldiği söylenen 35 milyonluk teklif yetersiz bulunan Zaniolo yok!..Doğru planlama gibi durmuyor. Yanlış anlama, lafım sana değil; Zaniolo' ya ben de yer açmakta zorlanıyor, Rashica' dan vazgeçmek istemiyorum bu kadroda...
Zaha transferi karistirdi ortaligi. Birde 10 numara gelirse iyice karisir

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt