#26 Milot Rashica

Şu konu kilitlense keşke. Ne hali varsa görsün o toksik kulüpte. Gereksiz gündemde tutuyoruz Galatasaray'lılar olarak.
Renktaş bjk aldığında burda öyle yangın yapıldıki görende messi'yi kaptırdık zannederdi. Geçen sene son haftalarda kapanan takımlara karşı notunu vermiştim bunun. Yangın yapılmayacak oyuncu olduğunu herkez gördü bugün.

Herif çöp falan değil. Gayet faydaliydi takıma. Şimdi Ziyech, Tete olduğu için adama çöp muamelesi yapılıyor. Emin olun Ziyech, Tete falan olmasaydı ne yangınlar yanardı.

Benim ziyeche zaten yillardir bir hayranlığım var. Ziyech geldikten sonra bu adamı konuşmak yersiz. Ziyech bundan 10 gömlek üstün.

Kazmanın teki, bizdeyken de kazmaydi, bugün yedirdigi golde olan pozisyonu bizde de defalarca yaşadı, yanlış anlaşılmasın, rashica her türlü yararlı olur ama kazma olduğunu degistirmiyor

ikinci gedson oldu bu da. iyi oynadıgında 'nasıl elden kaçırdık' postları, kotu oynadıgında 'gordunuz mu gedsonu' postları. yıllarca bunları okuyacaz anlaşılan.

indian-tear.gif

Ya gereksiz gereksiz harcamalar yapıldı.Ziyech için totalde €9.3m üç yıllık 1+1+1 şeklinde opsiyonlu maliyete girildi onun yerine bu adama €8m bonservis €2.5m maaş verecektin alacaktın işte ya daha garantiydi

Kötü futbolcular için hep bir "ama" vardır. Ömer Bayram için de vardı, Belhanda için de vardı, Sabri için de vardı, Raşitsa için de "ama bekini kovalıyor" bahanesi ortaya atıldı. Siz hiç Hagi için, Icardi için, Torreira için, Popescu için, Messi için, Thuram için, Henry için, Cafu için "ama" dendiğini gördünüz mü? Bazı futbolcular vardır topa karpuz muamelesi yapan. Ne top oynamayı bilir ne izleyene gram zevk verir. Bunlardan birisi de bu Kosovalı. Barış Alper, Berkan gibi isimler de örnek buna. Bunların her maç oynadığı bir takım uluslararası arenada başarılı olamaz. Raşitza kaliteli top oynamayı bilmiyor. Ziyech dün 45 dkda topçuyum dedi, ki bir sürü top kaptırarak dahi verdi bu izlenimi. İkisi gönderildi. Barış Alper'i de gönderince Galatasaray SK daha iyi bir kimliğe bürünecektir. Bazı taraftarlar vasatı çok seviyor. Hep bir "ama" arıyor. Bu camia Galatasaray SK ise ve amaç avrupada başarı ise amasız KALİTELİ oyuncularla oynamak zorunda.

Son düzenleme:
Ya gereksiz gereksiz harcamalar yapıldı.Ziyech için totalde €9.3m üç yıllık 1+1+1 şeklinde opsiyonlu maliyete girildi onun yerine bu adama €8m bonservis €2.5m maaş verecektin alacaktın işte ya daha garantiydi
Tete'yi anlarım da Ziyech her türlü daha doğru tercih. Bize topa basan oyunun lideri olacak biri lazımdı. Mertens olmayınca patlıyorduk.

ikinci gedson oldu bu da. iyi oynadıgında 'nasıl elden kaçırdık' postları, kotu oynadıgında 'gordunuz mu gedsonu' postları. yıllarca bunları okuyacaz anlaşılan.
Otla samanı karştırmayalım lütfen gedson şuanda bile bize lazım oyuncu bjk ye gittiğinde gerçekten çok üzülmüştüm ama rachitsa için kafamda en küçük neden biz almadık düşüncesi oluşmadı şahsım adına.

Tete'yi anlarım da Ziyech her türlü daha doğru tercih. Bize topa basan oyunun lideri olacak biri lazımdı. Mertens olmayınca patlıyorduk.
Yani ya Tetê gibi Lyon kulübünde kendini kanıtlamış, CL'de Real Madrid'i perişan etmiş, PL'de gittiği takımda ilk maçında show yapmış ama sonra kulübün kaotik yapısı sebebiyle ayak uydurmuş, €25m piyasa değeri olan genç bir Brezilyalı'yı alma fırsatı varken Rashica gibi ne vereceği belli oyuncu kaçar mıydı. Ayrıca sağ ayaklı sağ kanattı çizgiyi kullanıyordu. Üst üste binmeler olmaması için önemliydi o koridoru kullanan Boey iç kanalı kullanıyor çünkü, çizgide yardırıp gidemiyor ya.

23 yaşındaki Tetê'nin 5 yıllık maliyeti: €17.1m
27 yaşındaki Rashica'nın 4 yıllık maliyeti: €18m

Ortada soru işareti yok

Otla samanı karştırmayalım lütfen gedson şuanda bile bize lazım oyuncu bjk ye gittiğinde gerçekten çok üzülmüştüm ama rachitsa için kafamda en küçük neden biz almadık düşüncesi oluşmadı şahsım adına.
öyle olsa millet durup durup başka takımda oynayan adamın baslıgının altına üşüşmez. belli ki yarası hala kapanmamış. gedsonu iki yıldır dinliyoruz. iki yıl da rashica dinleriz.

öyle olsa millet durup durup başka takımda oynayan adamın baslıgının altına üşüşmez. belli ki yarası hala kapanmamış. gedsonu iki yıldır dinliyoruz. iki yıl da rashica dinleriz.
Rachitsada milletin neden yarası olsunki onu anlamadım? Beşiktaşa ne katmış şu zamana kadar adam bildiğin yokları oynuyor.

adam bjkyi seçti gitti niye hainmiş gibi davranılıyor anlamıyorum keza sosyal medyada şu an burası gibi

Rachitsada milletin neden yarası olsunki onu anlamadım? Beşiktaşa ne katmış şu zamana kadar adam bildiğin yokları oynuyor.
ben de anlamadım.
benim için beşiktaşa bişey katsa da farketmez. bazı arkadaşlar nedense başlıgından kopamıyorlar. gedson da böyle olmuştu.

Geri
Üst Alt