#26 Milot Rashica

Rashica oyle ara ara one cikip kilit acabilecek bir isim degil. Tamam munferit golleri oldu yada rakibin guardini dusuren skoru acan gol/asistleri ama Rashica once isin mucadele yaninda olan ve oyun ahengi icinde takima uyan bir isim. Arkasinda Boey ve iceride Torreira ile onunde Icardi/Kerem varken cok daha etkili olmustu bizde. Ancak suna katiliyorum, bize daha uretken, yaratici ve sut tehdidi olan bir isim gerekiyordu. Bence Tete ile benzerler yer yer Rashica yer yer de Tete iyidir bazi ozelliklerde ancak Ziyech'in oldugu bolgede alinmis olsaydi kendisi yedek klubemize guc katardi evet ama eski verimi de alamayabilirdik uzun yolda. Maliyeti de olan bir isim. Neyse, kendisine veda ettik zira.. Su itici kartal vs hareketi yapmayaydi belki az cok uzulurduk vs.. ama o hareket sonrasi kendisine olan azicik sevgim (transferi sonrasi) uctu gitti.

Otla samanı karştırmayalım lütfen gedson şuanda bile bize lazım oyuncu bjk ye gittiğinde gerçekten çok üzülmüştüm ama rachitsa için kafamda en küçük neden biz almadık düşüncesi oluşmadı şahsım adına.

Katiliyorum, Gedson simdi olsa gelsin isterim ancak Gedson'un da skor problemi var. Ligimizde birkac gol ve asist yapmasi bu gercegi degistirmez tabu onu bu sekilde kullanirsan da enerjisi yuksek, tempolu, dominant bir oyuncu bolgesi icin. Kadromuzda olmasini isteyecegim rakiplerimizde hepi topu 1-2 isim var birisi de Gedson.

Katiliyorum, Gedson simdi olsa gelsin isterim ancak Gedson'un da skor problemi var. Ligimizde birkac gol ve asist yapmasi bu gercegi degistirmez tabu onu bu sekilde kullanirsan da enerjisi yuksek, tempolu, dominant bir oyuncu bolgesi icin. Kadromuzda olmasini isteyecegim rakiplerimizde hepi topu 1-2 isim var birisi de Gedson.
ndombele bu gedson mevzusunu kapatacak inşallah.

Gedson Torreira Demirbay

Gedson Torreira
Mertens

vay vay vay vay vay vay vay

Bence Rashica'ya çok yükleniyorsunuz, adam bizi bekledi sonuçta aylarca. Daha iyisini bulduğumuz için tercih etmedik. Rashica'nın bir suçu yok.

o zaman dua edelim erden timur seneye boey'i de kaptırmasın.
Boey öyle bötle gidecek rdaş bizde çok durmaz boey he onuda bizim elimizden kapmaya gücü yetecek adam yok bu ligde ayrıca raşiti kaptırmadık ziyechi tercih ettik iyikide ziyechi tercih ettik hazır olmayan haliyle ağırlığını koydu maça bu adam 2 maç sonra farklı şeyler konuşturur ayriyetten elimizdeki gerçekten yıldız World class adam icardi idi bence ziyechte 2.oldu bu adamlar gark yaratır maç alır

Tete çok daha iyi ve gorecegiz
Tete rashicadan 2 gömlek iyi f5 ve bjk nin maksimum olacağı seviye Şuan gördüğümüz zaten kadrolarının oturmuş hali bu kadar işte bizim takım daha 100 de 40 işe oynuyor be zaman 100 de 70-80 inini vermeye başladı takım o zaman çok farklı şeyler konuşuruz

Ya gençler ne Rashica'sı Zaha, Tete, Ziyech seviyesinden Gary Rodriguez/Onyekuru seviyesine mi çekmeye çalışıyorsunuz takımı?

Hücumda hiçbir sıkıntı yok nerdeyse.. Geçelim şu herifi artık..

Demek ki neymiş bu takıma yıldız kadar asker oyuncuda lazımmış geçen seneki takım defansında kritik rolü varmış şimdi dün geceden beri koşu yazanlara soyuyorum transfer dönemi Rashica mı istediniz Ziyech mi istediniz eğer koşu istiyorsanız Rashica alınacaktı yıldız istiyorsanız Ziyech siz karar verin.

Ziyech'in tam hazır olması için 1-1.5 ay var o döneme kadar hiçbir laf etmem takım 10 km aşağı koşarsa koşsun sağlık olsun diyorsanız da laf etmeyin illa laf ederim diyorsanız da Rashica alınmalıydı çünkü başka profil olmazdı.

Rashica olmaz x olur. Benim derdim Rashica değil kesinlikle ama bir takımın her yanı yıldızlarla işlemez, aylardır söylüyorum sana asker oyuncu da lazım. Tek başına Torreira yetmiyor işte.

Geri
Üst Alt